Humany

GOODYEAR DÄCK, KÖP BILLIGT ONLINE

Goodyear, däcktillverkaren grundades 1898 och är den största amerikanska tillverkaren av däck på marknaden Goodyear står även bakom varumärkena Dunlop och Sava. Köp Goodyear däck online hos Bythjul.

Populära däck från goodyear
Sommardäck
Vinterdäck

Köpa Goodyear däck?

Goodyear däck är en självklarhet - vi på Bythjul har alltid ett brett utbud av Goodyear sommardäck och vinterdäck till bra priser.

Som ledande tillverkare av däck sedan 1916 har Goodyear inte bara producerat däck utan även andra gummiprodukter och polymer för en rad olika marknader inom bilindustrin.

Goodyear har haft många prisbelönta däck i flera ledande motormagasin genom åren. Det däcket som har utmärkt sig de senaste åren är Goodyear EfficientGrip Performance. Däcket hamnade på andraplats i Råd&Röns sommardäcktest 2017, vann förstaplatsen i Teknikens Världs sommardäcktest 2016 och hamnade på andraplats i både Vi Bilägares och Auto Motor & Sports sommardäcktester 2016. Goodyear EfficientGrip Performance har ett toppklassat våtgrepp, korta bromssträckor och ett mycket lågt rullmotstånd.

Goodyear EfficientGrip SUV sommardäck, för förare som vill ha en kombination av sofistikerat utseende, kompetent hantering och hög hållbarhet i höga farter, tillsammans med bra grepp på torr och våt väg. Däcket kom på förstaplats i tyska ADACs sommardäck test för SUV 2017! Däcket hamnade på förstaplats i tyska ADAC's sommardäcktest i SUV-klassen 2017 och på fjärdeplats i Teknikens Världs sommardäcktest samma år. Läs mer om Goodyear sommardäck här.

Bythjul erbjuder även Goodyears optimala vinterdäck, Goodyear UltraGrip Ice 2. Det är ett nordiskt friktionsdäck, vilket gör det till ett bra däck i nordiska förhållanden. Däcket vann Teknikens Världs vinterdäcktest 2016 och placerades på delad tredjeplats i Aftonbladets vinterdäcktest. 2015 hamnade det på delad andraplats i Aftonbladets vinterdäcktest/odubbat. Däcket har trygg prestanda i djupsnö och utmärkt bromssträcka på is. Läs mer om Goodyear vinterdäck här.

Vill du köra säkert i vinter är Goodyear UltraGrip Ice Arctic ett utmärkt alternativ, dubbdäcket är ständigt topplacerat i däcktester i Norden. Passar de flesta bilarna i 13-19".

Goodyear har också ett imponerande rekord i internationella prisklasser, med över 360 Grand Prix segrar.

Fråga någon som vet!

Vi finns här för att svara på alla dina frågor som du tänkas ha medan du handlar dina produkter. Vi ser fram emot ditt telefonsamtal eller epost!

Kundservice