Humany
Fri frakt vid köp av 4 vinterdäck från Goodyear 

GOODYEAR DÄCK

Goodyear däck - kundfavorit hos Bythjul. Vi har ett stort sortiment av Goodyear sommardäck och vinterdäck för att ni som kund ska kunna ta del av riktigt bra priser på premiumdäck. Alla storsäljarna finns givetvis i lager!

Populära däck från Goodyear
Vinterdäck winter-dubbed
Sommardäck summer

Köp Goodyear sommardäck & vinterdäck online hos Bythjul!

Goodyear däck är en självklarhet - vi på Bythjul har alltid ett brett utbud av Goodyear sommardäck och vinterdäck till bra priser.

Som ledande tillverkare av däck sedan 1898 har Goodyear inte bara producerat däck utan även andra gummiprodukter och polymer för en rad olika marknader inom bilindustrin.

Testvinnare

Goodyear har haft många prisbelönta däck i flera ledande motormagasin genom åren. Där bland årets nyhet 2022 Eagle F1 Asymmetric 6 som redan vunnit många priser, bland annat i Aftonbladets test 2022 samt i tyska Auto motor & sport 2022. Goodyear UltraGrip Ice 2 blev testvinnare i Teknikens Värld 2020 för vinterdäck. UltraGrip Ice 2 är ett nordisk dubbfritt däck med hög prestanda på vinterväg. Ett annat däck som har utmärkt sig de senaste åren är Goodyear EfficientGrip Performance. Däcket hamnade på andraplats i Råd&Röns sommardäcktest 2017, vann förstaplatsen i Teknikens Världs sommardäcktest 2016 och hamnade på andraplats i både Vi Bilägares och Auto Motor & Sports sommardäcktester 2016. Goodyear EfficientGrip Performance har ett toppklassat våtgrepp, korta bromssträckor och ett mycket lågt rullmotstånd.

Sommardäck från Goodyear

Sommardäcket Goodyear EfficientGrip Performance 2 är uppdaterat version av föregångaren med 50% längre körsträcka. Dessutom har nyaste tillskottet till Goodyear kortare bromssträcka på våta och torra vägar. Däcket har inbyggd fälgkantskydd för att skydda extra mot trottoarkanten. Däcket hamnade på andra plats i Teknikens Värd däcktest 2020.

Goodyear EfficientGrip SUV sommardäck, för förare som vill ha en kombination av sofistikerat utseende, kompetent hantering och hög hållbarhet i höga farter, tillsammans med bra grepp på torr och våt väg. Däcket kom på förstaplats i tyska ADACs sommardäck test för SUV 2017! Däcket hamnade på förstaplats i tyska ADAC's sommardäcktest i SUV-klassen 2017 och på fjärdeplats i Teknikens Världs sommardäcktest samma år. Läs mer om Goodyear sommardäck här.

Vinterdäck från Goodyear

Goodyear UltraGrip Arctic 2 är det nyaste tillskottet i Goodyears vinterdäck-sortiment. Dubbdäcket är utrustat med Arctic Eagle Claw – nästa generations dubbteknik från Goodyear. Nyheten vintern 2021 har utmärkt prestanda på is och snö samt en bekväm körkomfort med låg bullernivå.

Bythjul erbjuder även Goodyears optimala vinterdäck, Goodyear UltraGrip Ice 2. Det är ett nordiskt friktionsdäck, vilket gör det till ett bra däck i nordiska förhållanden. Däcket vann Teknikens Världs vinterdäcktest 2016 och placerades på delad tredjeplats i Aftonbladets vinterdäcktest. 2015 hamnade det på delad andraplats i Aftonbladets vinterdäcktest/odubbat. Däcket har trygg prestanda i djupsnö och utmärkt bromssträcka på is. Läs mer om Goodyear vinterdäck här.

Vill du köra säkert i vinter är Goodyear UltraGrip Ice Arctic ett utmärkt alternativ, dubbdäcket är ständigt topplacerat i däcktester i Norden. Passar de flesta bilarna i 13-19".

SoundComfort Technology (SCT)

SCT är Goodyears tysta däckteknik som börjat implanteras i de flesta utav deras storsäljande däck. SoundComfort-däck är konstruerade med en inbyggd ljudbarriär, insidan vaddras med ett material som reducerar luftvibrationer och dämpar bullret.

SoundComfort teknologi ger en tystare och mer bekväm upplevelse både på sommardäck och vinterdäck. Däckbuller kommer från däcket geometri som orsakas av luftvibrationer inuti däcket och överförs till bilen.

Däcket är fortfarande lika bra och tummar inte på andra egenskaper så som t.ex. körprestanda. Enligt tester som gjorts av Teknikens Värld så ger det allra bäst effekt på fin asfalt i körning runt 100km/h.

Är du någon som kör bil i tjänsten eller bara sitter mycket framför ratten så kan vi varmt rekommendera detta.

Läs mer om Goodyear här
Fråga någon som vet!

Vi finns här för att svara på alla dina frågor som du kan tänkas ha medan du handlar dina produkter. Vi ser fram emot ditt telefonsamtal eller mail.