Humany

GOODYEAR DÄCK

Goodyear däck - kundfavorit hos Bythjul. Vi har ett stort sortiment av Goodyear sommardäck och vinterdäck för att ni som kund ska kunna ta del av riktigt bra priser på premiumdäck. Alla storsäljarna finns givetvis i lager!

Populära däck från goodyear

Köp Goodyear däck hos Bythjul!

Goodyear däck är en självklarhet - vi på Bythjul har alltid ett brett utbud av Goodyear sommardäck och vinterdäck till bra priser.

Som ledande tillverkare av däck sedan 1898 har Goodyear inte bara producerat däck utan även andra gummiprodukter och polymer för en rad olika marknader inom bilindustrin.

Goodyear har haft många prisbelönta däck i flera ledande motormagasin genom åren. Det däcket som har utmärkt sig de senaste åren är Goodyear EfficientGrip Performance. Däcket hamnade på andraplats i Råd&Röns sommardäcktest 2017, vann förstaplatsen i Teknikens Världs sommardäcktest 2016 och hamnade på andraplats i både Vi Bilägares och Auto Motor & Sports sommardäcktester 2016. Goodyear EfficientGrip Performance har ett toppklassat våtgrepp, korta bromssträckor och ett mycket lågt rullmotstånd.

Sommardäcket Goodyear EfficientGrip Performance 2 är uppdaterat version av föregångaren med 50% längre körsträcka. Dessutom har nyaste tillskottet till Goodyear kortare bromssträcka på våta och torra vägar. Däcket har inbyggd fälgkantskydd för att skydda extra mot trottoarkanten. Däcket hamnade på andra plats i Teknikens Värd däcktest 2020.

Goodyear EfficientGrip SUV sommardäck, för förare som vill ha en kombination av sofistikerat utseende, kompetent hantering och hög hållbarhet i höga farter, tillsammans med bra grepp på torr och våt väg. Däcket kom på förstaplats i tyska ADACs sommardäck test för SUV 2017! Däcket hamnade på förstaplats i tyska ADAC's sommardäcktest i SUV-klassen 2017 och på fjärdeplats i Teknikens Världs sommardäcktest samma år. Läs mer om Goodyear sommardäck här.

Bythjul erbjuder även Goodyears optimala vinterdäck, Goodyear UltraGrip Ice 2. Det är ett nordiskt friktionsdäck, vilket gör det till ett bra däck i nordiska förhållanden. Däcket vann Teknikens Världs vinterdäcktest 2016 och placerades på delad tredjeplats i Aftonbladets vinterdäcktest. 2015 hamnade det på delad andraplats i Aftonbladets vinterdäcktest/odubbat. Däcket har trygg prestanda i djupsnö och utmärkt bromssträcka på is. Läs mer om Goodyear vinterdäck här.

Vill du köra säkert i vinter är Goodyear UltraGrip Ice Arctic ett utmärkt alternativ, dubbdäcket är ständigt topplacerat i däcktester i Norden. Passar de flesta bilarna i 13-19".

SoundComfort Technology (SCT)

SCT är Goodyears tysta däckteknik som börjat impleneteras i de flesta utav deras storsäljande däck. Däckets insida vadderas med ett material som dämpar däckbullret och således ger en behagligare känsla av tystnad inne i kupén. Enligt tester som gjorts av Teknikens Värld så ger det allra bäst effekt på fin asfalt i körning runt 100km/h.

Är du någon som kör bil i tjänsten eller bara sitter mycket framför ratten så kan vi varmt rekommendera detta.

Fråga någon som vet!

Vi finns här för att svara på alla dina frågor som du tänkas ha medan du handlar dina produkter. Vi ser fram emot ditt telefonsamtal eller epost!