Humany
Fri frakt vid köp av 4 vinterdäck från Goodyear 

KUMHO DÄCK, KÖP BILLIGT ONLINE

Kumho Däck startades 1960 och har vuxit till det ledande däckföretaget i Sydkorea. Kumho Däck är idag en av världens 10 största tillverkare av däck och är en del av en större koncern som omfattar ett internationellt flygbolag samt byggföretag. Kumho har fabriker i Korea, Kina och Vietnam som årligen producerar knappt 60 miljoner däck som sedan säljs i cirka 180 länder. Handla hos Bythjul.

Populära däck från Kumho
Vinterdäck winter-dubbed
Sommardäck summer

Köp Kumho däck online på Bythjul!

För att säkerställa en fortsatt utveckling av Kumho Tyres har de flera forskningscentra belägna över hela världen. Kumho har en vision att vara en av världens fem största producenter av däck år 2015.

Kumho är absolut uppe och slåss med de stora jättarna och ligger långt fram i teknologin. Ett mycket bra sommardäck i Kumhos premiumklass är Ecsta KU19, ett Ultra High Performance däck som du finner hos Bythjul. Detta Kumho däck har mycket bra prestandaegenskaper, anpassat för höga farter och med ökad säkerhet på vått underlag. I tyska biltidningen Auto Motor & Sport fick Kumho Ecsta KU19 (225/40 R18 fram och 255/35 R18 bak) högt betyg på torrt underlag då de körde bästa lopptid och sedan kortast bromsträcka. Läs mer här om Kumho sommardäck.

Ett mycket bra alternativ på vinterdäck är Kumho KW17, ett friktionsdäck av högsta klass med god stabilitet i snö vid höga farter. Kumho vinterdäck är ett populärt alternativ för Bythjuls kunder. Läs mer om Kumho vinterdäck här.

För närvarande är Kumho officiell sponsor för Manchester United Football Club och är officiella leverantörer till originalmonterade däck på bilmodeller från Chevrolet, Chrysler, Hyundai, Kia, Mercedes Benz, Mitsubishi, Smart, Ssangyong och Volkswagen.

För att mer belysa Kumho och dess innovativa förmåga i att utveckla nya däck, var Kumho först i världen på att tillverka ett 15 tums profildäck. De gjorde det i dimensionen 385/15Z R22, vilket låter helt ofattbart och är alltså de första sportdäcket med 15-profil. Tanken är att det ska sitta på supersportbilar som Corvette Z06, Ferraris F430, Lamborghino Gallardo, Porsche, Viper med flera.

Läs mer om Kumho däck här
Fråga någon som vet!

Vi finns här för att svara på alla dina frågor som du kan tänkas ha medan du handlar dina produkter. Vi ser fram emot ditt telefonsamtal eller mail.