Humany
Fri frakt vid köp av 4 vinterdäck från Goodyear 

PIRELLI DÄCK, KÖP BILLIGT ONLINE

Pirelli däck kan du köpa online hos Bythjul. Många förknippar Pirelli däck med kvalitet, känsla och bästa prestanda. Genom lång erfarenhet, tekniska innovationer och intern expertis har Pirelli under en lång tid haft ett starkt samarbete med världens ledande biltillverkare.

Populära däck från Pirelli
Vinterdäck winter-dubbed
Sommardäck summer

Köp Pirelli däck hos Bythjul!

Bythjul erbjuder dig ett stort urval av Pirelli vinterdäck samt Pirelli sommardäck till ett bra pris från budget- till premiumalternativen.

Pirellis vinterdäck gör det möjligt för dig att köra säkert på alla underlag, våt och torr asfalt, snömodd och is tack vare innovativa material och utvecklade slitbanemönster.Pirelli Winter Ice Zero hamnade på förstaplats i Teknikens Världs vinterdäcktest 2016 samt presterat väl 2017 med flera tredje och fjärdeplatser. Det är ett dubbdäck där man lagt stort fokus på säker körning på varierande nordiskt väglag.

Detta är Pirellis första dubbade däck i serien "Pirelli Zero". Däcket har en helt ny dubbteknik som kallas "Pirelli Dual Stud Technology”. Läs mer om Pirelli vinterdäck här.

2019 Släppte dem ett nytt dubbdäck i samma "zero" kategori, Pirelli Ice Zero 2.

Pirelli Cinturato P7 Blue hamnade på andraplats i Vi Bilägares sommardäcktest 2017 och delad andraplats i Aftonbladets, Teknikens Världs och Auto Motor & Sport sommardäcktester 2016! Detta däck har betyget AA enligt EU-LABEL som är det högsta betyget som går att få. Lågt rullmotstånd ger mycket bra bränsleekonomi. God komfort och säkerhet.

Pirelli Scorpion Verde är ett miljövänligt sommardäck som använder sig av Pirelli´s senaste material, däckmönster och struktur för att försäkra kunderna om ett säkert alternativ samt värna om miljön. Däcket har mottagits mycket val av såväl bilförare som experter. 2017 hamnade däcket förstaplats i Teknikens Världs sommardäcktest i SUV-klassen. Läs mer om Pirelli Scorpion Verde.

Läs mer om Pirelli sommardäck här.

För närvarande är Pirelli Däck det operativa holdingbolaget för en koncern som deltar i utformning, utveckling, tillverkning och marknadsföring av däck avsett för olika typer av fordon, med särskild inriktning på de övre segmenten och företaget präglas av stora tekniska framsteg och höga prestanda vilket gjort Pirelli Däck ett etablerat däckföretag i en ledarposition.

Pirelli är dessutom officiell leverantör av däck till World Rally Championship. De ersatte BF Goodrich för säsongen 2008 så idag kör alla bilar endast med Pirelli däck.

Läs mer om Pirelli däck här
Fråga någon som vet!

Vi finns här för att svara på alla dina frågor som du kan tänkas ha medan du handlar dina produkter. Vi ser fram emot ditt telefonsamtal eller mail.