Humany

MICHELIN DÄCK, KÖP BILLIGT ONLINE

MICHELIN, fransk tillverkare av däck har funnits i Sverige sedan 1920-talet och tillverkar däck för alla säsonger och fordonstyper. Michelin är enligt de europeiska konsumenterna det mest välkända däckfabrikatet och är förknippat med säkerhet på våta vägar, deras produkttillförlitlighet och bidrag till trafiksäkerheten. Köp MICHELIN däck online hos Bythjul.

Populära däck från michelin
Vinterdäck
Sommardäck

Köp MICHELIN däck online hos Bythjul!

MICHELIN är ett väletablerat företag i Europa som håller högsta klass och återfinns hos många stora biltillverkare som ser Michelin däck som ett självklart val för deras originalmonterade däck.

Vilka Michelin däck är bäst?

Bythjul erbjuder en av MICHELINS populäraste sommardäck MICHELIN Energy Saver+, ett däck som ger dig lägre bränsleförbrukning och högre säkerhet. Respekterar miljön med mindre koldioxidutsläpp. Dessutom har MICHELIN Energy Saver+ en överlägsen livslängd. Däcket passar alltifrån små till stora bilar.

MICHELIN Primacy 4 Topptestat sommardäck som bl.a. kom 3:a i AutoMotorsport våren 2019. Enastående prestanda och stabil säkerhet även när gummit börjat slitas ut.
MICHELIN CrossClimate är det första nordiska sommardäcket som erbjuder dig bra säkerhet från tidig vår och till sen höst. Detta däck klarar både varmt och kyligt väder. MICHELIN CrossClimate är ett sommardäck som fungerar mycket bra i Nordiska väderförhållanden. Däcket har en lång livslängd vilket blir kostnadseffektivt för dig som bilägare. Missa inte heller Michelin uppdaterade version av, CrossClimate+. Läs mer om Michelin sommardäck här.


MICHELIN X-ice North 4, lanserades under vintern 2018 och tog sig direkt upp på första plats i Aftonbladets vintertest. Riktigt bra däck med flest antalet dubb per däck på marknaden.ett Dess föregångare X-Ice North 3 är även det ett suveränt dubbdäck och till nedsatt pris.

Läs mer om Michelin vinterdäck här.

Green X, ett aktivt val av däck för den miljömedvetna som värnar om miljön och samtidigt sparar pengar. Alla MICHELINS mest lättrullade däck märks med Green X. De kan stå för ett tryggt, säkert och högkvalitativt däck, och det är på grund av många års samarbete med världens största och prestigefyllda biltillverkare och inte minst åtaganden i tävlingssammanhang. De har vunnit samtliga världsdiscipliner från Formel 1, WRC till Moto GP, faktiskt det enda däckmärket som gjort det.

Fråga någon som vet!

Vi finns här för att svara på alla dina frågor som du tänkas ha medan du handlar dina produkter. Vi ser fram emot ditt telefonsamtal eller epost!