Humany

MICHELIN DÄCK, KÖP BILLIGT ONLINE

MICHELIN, fransk tillverkare av däck har funnits i Sverige sedan 1920-talet och tillverkar däck för alla säsonger och fordonstyper. Michelin är enligt de europeiska konsumenterna det mest välkända däckfabrikatet och är förknippat med säkerhet på våta vägar, deras produkttillförlitlighet och bidrag till trafiksäkerheten. Köp MICHELIN däck online hos Bythjul.

Populära däck från michelin
Sommardäck
Vinterdäck

Köp MICHELIN däck online hos Bythjul!

MICHELIN är ett väletablerat företag i Europa som håller högsta klass och återfinns hos många stora biltillverkare som ser Michelin däck som ett självklart val för deras originalmonterade däck.

Bythjul erbjuder en av MICHELINS populäraste sommardäck MICHELIN Energy Saver+, ett däck som ger dig lägre bränsleförbrukning och högre säkerhet. Respekterar miljön med mindre koldioxidutsläpp. Dessutom har MICHELIN Energy Saver+ en överlägsen livslängd. Däcket passar alltifrån små till stora bilar.

MICHELIN Primacy 4 är ett populärt sommardäck som lanserades 2018. Dessvärre lanserades däcket så pass sent att de ej kom med i några däcktester.

MICHELIN CrossClimate är det första nordiska sommardäcket som erbjuder dig bra säkerhet från tidig vår och till sen höst. Detta däck klarar både varmt och kyligt väder. MICHELIN CrossClimate är ett sommardäck som fungerar mycket bra i Nordiska väderförhållanden. Däcket har en lång livslängd vilket blir kostnadseffektivt för dig som bilägare. Missa inte heller Michelin uppdaterade version av, CrossClimate+. Läs mer om Michelin sommardäck här.


Tittar vi istället till vintersäsongen erbjuder Bythjul en av deras mest populära vinterdäck, MICHELIN X-Ice XI3, som tilldelades tredjeplats i Aftonbladets vinterdäcktest/odubbat 2016! MICHELIN X-ice North 3, ett dubbdäck för de nordiska vinterväglagen som dig en ännu större säkerhet på is samt en ökad dragförmåga i snö. Däcket hamnade på andraplats i Auto Motor & Sports vinterdäcktest 2015. MICHELIN Alpin 5, tilldelades 2:a plats i Teknikens Världs vinterdäcktest av mellaneuropeiska friktionsdäck 2015! Läs mer om Michelin vinterdäck här.

Green X, ett aktivt val av däck för den miljömedvetna som värnar om miljön och samtidigt sparar pengar. Alla MICHELINS mest lättrullade däck märks med Green X. De kan stå för ett tryggt, säkert och högkvalitativt däck, och det är på grund av många års samarbete med världens största och prestigefyllda biltillverkare och inte minst åtaganden i tävlingssammanhang. De har vunnit samtliga världsdiscipliner från Formel 1, WRC till Moto GP, faktiskt det enda däckmärket som gjort det.

Fråga någon som vet!

Vi finns här för att svara på alla dina frågor som du tänkas ha medan du handlar dina produkter. Vi ser fram emot ditt telefonsamtal eller epost!

Kundservice