Humany
Fri frakt vid köp av 4 vinterdäck från Goodyear 

BRIDGESTONE DÄCK, KÖP BILLIGT ONLINE

Bythjul säljer både vinterdäck och sommardäck från Bridgestone till billiga priser. Bridgestone däck är beundrade för sin höga säkerhet och prestanda. I och med detta har biltillverkare världen över däcket installerat på sina fordon direkt från fabriken.

Populära däck från Bridgestone
Vinterdäck winter-dubbed
Sommardäck summer

Bridgestone däck, köp online på Bythjul!

Bridgestone erbjuder däck till alla typer av personbilar. Från småbilar till SUVar och sportbilar.

Bridgestone har nyligen lanserat däcket Turanza T001 EVO som presterar utmärkt på samtliga väglag. Ett miljövänligt sommardäck är Bridgestone Turanza ER300, som fått logotypen ECOPIA av Bridgestone. Mycket bra prestanda och säkerhet och ett däck som värnar om miljön. Ett annat mycket populärt sommardäck i högprestandaklassen är Bridgestone Potenza S001 som har en mycket bra bromsförmåga, ett bra grepp på torra och våta väglag. Läs mer om Bridgestone sommardäck här.

När det gäller vinterdäck ligger däcken också väldigt långt fram med många testvinnare. Ett mycket högprisat dubbdäck är Noranza 2 som är det tuffaste vinterdäcket de tillverkat, anpassat för extrema nordiska förhållanden. Detta däck har en förstklassig stabilitet och styrrespons på våta och torra vägar, samt en avancerad dubbmönstring och självrengörande spår i däcket för ökat grepp på våta, slaskiga vägar. Läs mer om Bridgestone vinterdäck här.

Bridgestone har levererat däck till Formel-1 sedan 1997 och är under perioden 2008-2010 den enda leverantören av däck till FIA:s världsmästerskap i Formel-1. Den första titeln förvärvades direkt under det andra året, 1998 av Mika Häkkinen och McLaren-Mercedes. Bridgestone Tire Corporation Ltd grundades redan 1931 och är världens näst största tillverkare av däck på den globala däckmarknaden.

År 1988 köpte de upp amerikanska Firestone Tire & Rubber Company. Detta ledde till att de blev en av världens största däck och gummiföretag. Bridgestone har sedan dess skapat ett globalt team som arbetar för att producera högsta möjliga kvalitet, service och teknik. Idag gör de däck till motorcyklar, personbilar, lastbilar, traktorer, flygplan och de producerar även sportartiklar inom golf och cykling.

Vill du veta mer om Bridgestone däck eller vet vilket däck som passar bäst för dig och din bil kan du ta del av våra recensioner, tester eller ringa kundservice som garanterat kommer att hjälpa dig. Hitta ditt däck nu!

Läs mer om Bridgestone här
Fråga någon som vet!

Vi finns här för att svara på alla dina frågor som du kan tänkas ha medan du handlar dina produkter. Vi ser fram emot ditt telefonsamtal eller mail.