Humany
10% på Goodyear EfficientGrip Performance 2, ange rabattkod: 10GOOD + Upp till 15% på fälgar i lager!

Hitta en verkstad nära dig

Vi har ett av Nordens största verkstadsnät med över 900 verkstäder, de är alltid redo att hjälpa dig med montering, balansering och byte av däck och fälgar. Vi kan skicka dina produkter till en verkstad och du behöver bara åka med din bil dit, så ordnar vår verkstadspartner resten. Fyll i ditt postnummer nedan för att ta reda på var din närmaste verkstad finns.

Hur det fungerar
Hitta lämpliga däck för din bil och betala för dem på vår webbplats.
Vi skickar produkterna till verkstaden du väljer (eller till ditt hem om du hellre ordnar detta själv).
Våra verkstadspartners kommer att se till att dina produkter blir monterade på din bil på nolltid!
Fråga någon som vet!

Vi finns här för att svara på alla dina frågor som du kan tänkas ha medan du handlar dina produkter. Vi ser fram emot ditt telefonsamtal eller mail.

Många verkstäder i storstäderna

Bythjul har över 900 verkstäder i nätverket , bland annat i Stockholm, Göteborg och Malmö. Hos våra verkstäder kan du få hjälp med montering av dina däck, balansering och byte av kompletta hjul. Beställ nya däck via vårt registreringsnummersök och sen kan vi skicka dina produkter till en verkstad nära dig. Bythjul.com ger dig de lägsta priset på sommardäck, vinterdäck och ett stort urval av fälgar. Dels kan man boka tid hos en verkstad i vår kassa när man handlar däck & fälg, eller så väljer man att få produkterna levererade till en lokal verkstad och betalar verkstaden på plats. Smidigt och helt efter hur kunderna själv vill ha det!

Att boka däckskifte har inte varit smidigare! Testa vår tjänst och glöm inte att vår kundservice är ett telefonsamtal bort.

Läs mer