Humany
Fri frakt vid köp av 4 vinterdäck från Goodyear 

Störst i Sverige på däck och fälgar

VECKANS FAVORITER BLAND DUBBDÄCK

SÅ HÄR ENKELT ÄR DET
Sök däck och fälg till din bil
Snabb leverans till dig eller din verkstad
Monterat och klart på din bil
Spara upp till 40% jämfört med vanliga däckverkstäder!

KÖP BILLIGA DUBBDÄCK TILL DIN BIL ONLINE

När vintern närmar sig är det dags att byta till vinterdäck, tycker du om att åka med dubbdäck har vi samlat alla dubbdäck på ett och samma ställe. Du kan enkelt använda reg. nummersöket för att hitta exakt dubbdäcken som passar din bil. Använd bilens reg.nummer i sökfältet.

Varför välja dubbdäck?

När du ska välja däck behöver du tänka efter vilka behov du har. Frågor du kan ställa dig är: Hur mycket kör du, typ av väg, vilken bilförare är du, har du mycket erfarenhet på vinterväg, har min bil antisladdsystem och ABS-bromsar?

Dubbdäck har bäst grepp på vinterväg med is och snö. Om du kör mer på isiga vägar än snöiga vägar bör du välja dubbdäck. Dubbdäck är däcket som räknas som det mest säkra och effektiva valet. Dubbdäck är utformat på det sättet att det klarar av ett skiftande väderförhållande som oftast uppstår under vintern, samt har den kortaste bromssträckan jämfört med dubbfritt.

Dubbdäck ger föraren tydlig signal när man håller på att förlora greppet på vinterväg. Därför är det ofta enklare att undvika sladd med dubbdäck.

Åker du däremot mycket i stan och där det inte är lika mycket is och snö på vägarna rekommenderar vi friktionsdäck.

Läs mer