Humany
Fri frakt vid köp av 4 vinterdäck från Goodyear 

Billiga priser på däck och fälgar online sedan 2002

Vi säljer produkter från välkända leverantörer som under lång tid visat att de kan upprätthålla en hög standard. Vi jobbar hårt för att du som kund alltid kan köpa från oss med de bästa priserna.

Bythjul.com har funnits på nätet sedan 2002 och strävar ständigt efter att ligga i framkant när det gäller leveranstider, sortiment och användarvänlighet. Vi jobbar med ett stort lokalt lager, där vi lagerhåller över 100.000 artiklar, detta medför att vi snabbt kan montera och leverera en stor del av vårt sortiment. Under våren 2007 startades även filialer upp i Finland och Norge. Företaget har idag över 25 anställda och omsätter över 400 MSEK. Bythjul Norden AB har sitt huvudkontor i Stockholm. Lagerhållning och montering/balansering av kompletta hjul sker i vårt distributionscenter i Stockholm.

Vår produktkunniga kundservice arbetar på vårt huvudkontor i Stockholm. Vi erbjuder kundtjänst på flytande svenska, norska, finska och engelska. Bythjul var tidigt ute med att sälja däck på nätet. Idag är man en av de mest namnkunniga i Sverige och ligger fortfarande i topp i sin bransch. Med blixtsnabba leveranser och nöjda kunder gör att vi håller ett fast grepp om den svenska online-däckmarknaden. Under många år har vi lyckats bygga upp ett verkstadssamarbete med stora etablerade verkstäder runt om i Sverige, allt för att hjälpa kunder

Vi arbetar för en komplett serviceupplevelse

Vi ger dig en passningsgaranti när du köper däck från oss

När du söker efter kompletta hjul, däck eller fälgar med vårt registreringsnummersök, är du garanterad att de utvalda produkterna kommer att passa din bil. Du behöver bara fylla i bilens registreringsnummer eller bilmodell och vi tar hand om resten. Om det mot all förmodan händer att vår databas matchar din bil med fel produkter så återtar vi produkterna gratis förstås.

Läs mer om vår passningsgaranti.

Vi har certifierade verkstäder runt om i landet

Om du köper dina däck och fälgar på vår webbplats, och vill ha hjälp att montera dem på din bil, är detta en tjänst som vi gärna erbjuder våra kunder. Vi samarbetar med några av de bästa verkstäderna i landet. Du är mer än välkommen att få de produkter som levereras , till din dörr och hantera monteringen själv eller ta dem till din lokala verkstad, vad som känns mest bekvämt för dig.

Hitta din verkstad

Vi testar och väljer de bästa däcken på marknaden

Vi har valt ut de bästa däcken just nu och döpt det till Bythjul Testat. Vi sätter ihop alla data från de lokala tidningarnas däcktester, omdömen från kunder, vår egen kompetens och data att hitta de perfekta däcken. Vi publicerar alla lokala tidningars däcktester direkt på vår webbplats för en bra överblick för dig som kund, så det blir lätt att hitta ett lämpligt däck för ditt syfte.

Se våra tester

Vår erfarna personal kan hjälpa dig med dina frågor

Kundservice är alltid här för att hjälpa dig, oavsett vilka problem du kan ha när det gäller däck och fälgar som du letar efter. Vi talar flytande svenska, norska, finska, danska och engelska. Vi är bara ett telefonsamtal eller e-post bort, tveka inte att kontakta oss.

Kontakta oss idag