NOKIAN DÄCK, KÖP BILLIGT ONLINE

Nokian Tyres grundades 1932 i staden Nokia i Finland och tillverkar däck för alla fordonstyper. Genom sitt geografiska läge, omringat av nordiska vägförhållanden är det inte så konstigt att Nokian driver världens enda permanenta testanläggning för vinterdäck. Köp Nokian däck online hos Bythjul.

736 modeller från Nokian
Sommardäck

148 modeller av Sommardäck från 342 kr

Dubbdäck

278 modeller av Dubbdäck från 464 kr

Europeiskt friktionsdäck

163 modeller av Europeiskt friktionsdäck från 489 kr

Nordiskt friktionsdäck

147 modeller av Nordiskt friktionsdäck från 591 kr

Nokian Hakka däck

Varumärket Hakkapelitta erkänns som ett av Nokians största. Nokian Tyres uppdaterade 2006 sin produktstrategi för nordiska förhållanden och introducerade den nya produktfamiljen Nokian Hakka-sommardäck. Eftersom Nokian Hakka-däck är speciellt utvecklade för krävande nordiska förhållanden har de god livslängd och passar bäst på nordiska sommarvägar.

Dubbdäck

Nokian Hakkapeliitta 9 - Nytt dubbdäck från Nokian som lanseras hösten 2017. Hakka 9 kommer med stor sannolikhet vara en toppsäljare och favorit bland bilisterna i Sverige. Du hittar självklart även Hakkapeliitta 9 för SUV.

Självklart vann Nokian Hakkapeliitta 8 dubbdäckstestet i Auto Motor & Sport, Vi Bilägares och Aftonbladets vinterdäcktest 2016! Däcket blev även testvinnare i både Auto Motor & Sport, Vi Bilägare och Aftonbladet 2015. Nokian Hakkapeliitta 8 är ett dubbat vinterdäck till personbilar. Däcket har utvecklats för våra nordiska vinterförhållanden med ett enastående grepp på is och snö.

Friktionsdäck

Nokian Hakkapeliitta R2 blev testvinnare i Auto Motor & Sports vinterdäcktest/odubbat 2016! Även 2015 blev däcket testvinnare i Auto Motor & Sports och Aftonbladets vinterdäcktest/odubbat. Läs mer här om Nokian vinterdäck.

Sommardäck

Hos Bythjul hittar du Nokians bästa sommardäck, bland annat det prisbelönta däcket: Nokian Hakka Green 2 testvinnare i NAF:s sommardäcktest 2016 och tredje plats i Vi Bilägares sommardäcktest. Nokian Hakka Blue 2 hamnade på förstaplats i Aftonbladets sommardäcktest 2017 och tredjeplats i Vi Bilägares sommardäcktest samma år! Nokian Hakka Blue 2 är skräddarsytt för vårt nordiska väder med växlande temperaturer och olika väglag.

Däcket har utmärkt grepp och säkerhet på vått väglag, exakt och stabil körning i varierande väderförhållanden. Ett ekonomiskt däck under vår och sommarsäsongen. Läs mer här om Nokian sommardäck.

Något som uppmärksammas av de stora däckföretagen i branschen är miljömedvetenhet hos både tillverkaren och konsumenten. Nokian Tyres har en vision om att vara steget före alla andra inom däckbranschen och de var först i världen med att lansera ett däck helt utan skadliga oljor. Nokian fokuserar på däck med lågt rullmotstånd eftersom det minskar bränsleförbrukningen och koldioxidutsläppen. Nokian Tyres fick år 2006 ett hedersomnämnande för sitt miljöarbete i finska deltävlingen "European Business Awards for the Environment".Grattis till ett bra val av däck!

Köp Nokian däck hos Bythjul och få extra trygghet på vägarna.

Hakka skydd är ett extra skydd som beviljas av Nokian Tyres för medlemmar i Hakka Club.

För att aktivera Hakkaskydd skickar man antingen sms eller aktiverar via www.hakkaskydd.se

För att skyddet skall vara aktivt räcker det med kvitto samt att man registrerat sig.

Hakka-skydd och Hakka-vägassistans är med på bilresan.

Du åker tryggt när du utöver bra däck vet att du vid behov kan få hjälp snabbt. Våra kostnadsfria kundförmåner
Hakka-skydd och Hakkavägassistans finns alltid tillgängliga och ett telefonsamtal (020-215 253, dygnet runt) är det enda som behövs, oavsett om däcket går sönder mitt i rusningstid i en storstad eller på en enslig skogsväg.

När kan jag börja använda förmånerna?

När du köper utvalda Nokian Hakka/Hakkapeliitta däck kan du aktivera alla förmåner som ingår i Hakka-skyddet och Hakka-vägassistansen enkelt på Nokian Tyres webbsidor. Ni som kund måste själva kontakta Nokian Tyres och uppge att ni köpt däcken hos Bythjul.com för att motta Hakka-Skydd kortet. Aktiveringen ska göras inom två veckor från det datumet då däcken köptes och förmånerna gäller under ett år.

Fråga någon som vet!

Vi finns här för att svara på alla dina frågor som du tänkas ha medan du handlar dina produkter. Vi ser fram emot ditt telefonsamtal eller epost!