Humany

HANKOOK DÄCK, KÖP BILLIGT ONLINE

Hankook Tire grundades 1941 och är för närvarande den sjunde största - och en av de snabbast växande - tillverkaren av däck i världen. Hankook är stolta över att producera däck av hög kvalitet och prestanda, inte minst däck för personbilar utan även däck för 4x4 och SUV och lastbilar. Hankook förser däck till bland annat Toyota, Ford och General Motors. Internationella ledande biltillverkare förlitar sig på däck tillverkade av Hankook Tire för sin orginalutrustning.

Populära däck från hankook
Sommardäck
Vinterdäck

Hankook däck, vinterdäck och sommardäck.

Bythjul har ett brett sortiment av Hankook däck i alla prisklasser, från budgetalternativ till premium.

Hankook Winter iCept RS 442 friktionsdäck, har bra grepp på snö, ett lågt rullmotstånd. Detta däck är miljövänligt. Hankook iPike RS+ W419D tilldelades delad tredjeplats i Auto Motor &Sports vinterdäcktest/dubbade 2016! Läs mer om Hankook vinterdäck här.

Hankook Kinergy eco K425 (185/65R15) sommardäck, är ett miljövänligt däck. 3:e plats i ADAC:s sommardäcktest 2016! Kinergy eco K425 är ett körsäkert däck till ett rimligt pris.

Hankook Ventus S1 evo2 K117 (225/45R17) 3:e plats i ADAC:s sommardäcktest 2016. Ventus S1 evo2 K117 sommardäck ger ett bra grepp och precision i körningen, vilket ger dig en ökad komfort. Läs mer om Hankook sommardäck här.

Hankook har som avsikt att forska samt utveckla sina däck kontinuerligt genom att investera cirka 5% av företagets totala intäkter. Nu kanske det låter inte som mycket, men tar man hänsyn till att Hankook år 2008 omsatte 3,7 miljarder dollar, kan 5% får en helt ny innebörd. För närvarande säljer Hankook däck i 185 länder runt om i världen. 70% av deras totala intäkter kommer från de ständigt ökande utländska försäljningsbolagen.

Hankook ses även i motorsportsammanhang där de bland annat levererar däck till bilar i amerikanska Le Mans Series, Super GT och asiatiska Le Mans Series.

Fråga någon som vet!

Vi finns här för att svara på alla dina frågor som du tänkas ha medan du handlar dina produkter. Vi ser fram emot ditt telefonsamtal eller epost!

Kundservice