Humany
Fri frakt vid köp av 4 vinterdäck från Goodyear 

DUNLOP DÄCK, KÖP BILLIGT ONLINE

Dunlop har funnits i över 120 år. Dunlop skapade världens första däck som använde pneumatik (komprimerad tryckluft i gummibehållare) som blev en revolutionerande lösning för transporter världen över. Köp Dunlop däck online hos Bythjul.

Populära däck från Dunlop
Vinterdäck winter-dubbed
Sommardäck summer

Dunlop däck, köp online hos Bythjul!

Dunlop har producerat väldigt många däck senaste årtiondet och deras utbud bara växer och växer. Deras utbud är väldigt brett på däckmarknaden då de utvecklat väldigt bra sommardäck för högprestanda bilar, samt de lite mindre krävande bilarna. Ett populärt sommardäck är Dunlop Sport BluResponse som har fått höga placeringar i 2016 års sommardäcktester. Läs mer om Dunlop sommardäck här.

Dunlops friktionsdäck är i världsklass och har också anpassats för att maximera prestandan i höga och låga hastigheter. Dunlop värnar om miljön på ett väldigt ansvarsfullt sätt. Några av deras aktiviteter för att motverka en dålig miljö för våra barn och barnbarn är följande:

- Införande av deras nya miljöledningssystem EMS (Enviromental Management System) vilket integrerar ledningssystem för miljö, hälsa, säkerhet och kvalitet.

- Kraftfull satsning att marknadsföra EMS till dess kunder, leverantörer och entreprenörer.

- Regelbundna granskningar av Dunlops miljöarbete vilket sätter dem i framkant vad det gäller miljötänk.

- Dunlop sätter årligen upp nya miljömål som ska uppnås i verksamheten.

- Tekniska förbättringar av deras däck för att minska rullmotståndet, längre livslängd och lägre bränsleförbrukning.

Intressant fakta kring energiförbrukning är att det i genomsnitt går åt 40% mindre energi för att tillverka däck idag jämfört med 1985. Mer om Dunlops miljöstadgar och idéer kan ni läsa om på www.dunlop.eu

Tveka inte, beställ Dunlop sommardäck hos Bythjul och maximera din bils prestanda samt att du hjälper till att bevara vår fina gröna natur. Läs också här om Dunlops vinterdäck.

Läs mer om Dunlop däck här
Fråga någon som vet!

Vi finns här för att svara på alla dina frågor som du kan tänkas ha medan du handlar dina produkter. Vi ser fram emot ditt telefonsamtal eller mail.