Humany
5% på ALLA däck! Kod: DACK38

Dunlop sommardäck, köp billigt online!

Populära däck från dunlop

Dunlop sommardäck

Dunlop är ett väletablerat märke som har ett bra rykte inom sportbils och motorcykelbranschen. På senare år har deras inriktning mer nischats mot bil och motorcykelracing. Det är en lång och imponerande lista av framgångar Dunlop har bakom sig inom racing. Dunlop strävar efter att förhöja körupplevelsen hos alla sina kunder, oavsett om det är till professionella förare eller till vanliga privatpersoners bilar.

Ett populärt sommardäck är bland annat Dunlop Sport BluResponse som har fått höga placeringar i 2016 års sommardäcktester.

Tekniken utvecklas fortlöpande för att alltid ligga i framkant. Dunlop är en världsledande tillverkare av HP(High Performance) och UHP(Ultra High Performance)-däck. Som ett bevis på att Dunlop ligger i framkant är att alla dem största biltillverkarna väljer just Dunlop som originaldäck. Några biltillverkare som använder sig utav Dunlop i sin originalutrustning är: Audi, BMW, Jaguar, Mercedes-Benz, Nissan, AMG, Porsche, Rover, Skoda,Toyota, Peugeot, Mitsubishi och Honda.

Självklart är Dunlop även i framkant inom motorcykeltillverkningen och även här så använder dem flesta Dunlop som originalmontering: Aprilia, BMW, Derbi, Ducati, Harley Davidson, Honda, Kawasaki, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Yamaha, Benelli och Buell.

Läs mer