Humany
5% på ALLA däck! Kod: DACK38

Dunlop vinterdäck, köp billigt online!

Populära däck från dunlop

Dunlop vinterdäck är ett bra val.

Dunlop är en av världens främsta tillverkare av högprestandadäck med en imponerande historia av framgångar inom motorsporten. Dunlops omfattande racingerfarenhet bygger på den ständiga utvecklingen av innovativa teknologier för att utforma och tillverka däck för motorliv och körning.

Med Dunlop vinterdäck rustar du din bil med vinterdäck som är optimerade att köra på snö och is samt har bra fäste på både torra och hala väglag. Dunlop är en av världens främsta tillverkare av högprestandadäck med en imponerande historia av framgångar inom motorsporten. Dunlops omfattande racingerfarenhet bygger på den ständiga utvecklingen av innovativa teknologier för att utforma och tillverka däck för motorliv och körning.

Föreställ dig att det är mitten av vinterperioden, temperaturen utomhus är nära fryspunkten och landskapet är täckt av djup snö. Vintervägen är torr men dina instinkter säger dig att ta det varligt för vid varje sväng på vägen kan det finnas is eller vatten som kan bli en oväntad överraskning.Det är lätt hänt att sladda med bilen.

Dunlop Ice Touch Dubb har bäst grepp på torra vägar, enligt Auto Motor Sport där vinterdäcket blivit belönat för dess prestationer på vintervägar. Dubbdäcket har pålitlig prestationsförmåga på is och snöiga vägar med bra bromsförmåga. Däckets konstruktion gör att däcket har en lägre vikt och därmed minskar också bränsleförbrukningen, som gör att du sparar pengar.

Dunlop SP Winter Sport 4D Dubbfritt däck kom på tredje plats år 2014 då däcket fick hyllning för dess säkra väggrepp enligt Auto Motor Sport. Bilar med hög prestanda kommer att tycka om SP Winter Sport 4D, då däcket har ovanligt bra kapacitet på vintervägar och en bränsleeffektiv design. Plötsliga oroväckande överraskningar på vägen förhindras fort då däcket har en slagkraftig inbromsning på snö!

Dunlop SP Ice Sport är ett friktionsdäck anpassat efter nordiska vinterförhållanden. Fungerar som många andra däck väldigt bra på hala, regniga och snöslaskiga vägar. Däcket har en mycket bra hållning på vägar och gör din bilfärd stabil, trygg och säker. Vi Bilägare gav detta däck en utmärkelse då Dunlop SP Ice Sport kom på andra plats i vinterdäcktestet 2013.

Skriv gärna in ditt registreringsnummer för att hitta rätt vinterdäck till din bil. Köp dina Dunlop däck online hos Bythjul. Stort urval.

Läs mer