Humany
Fri frakt vid köp av 4 vinterdäck från Goodyear 

CONTINENTAL DÄCK, KÖP BILLIGT ONLINE

Continental däck köper du snabbt och prisvärt hos Bythjul. Vi har lagret fullt utav alla deras testvinnare till ett väldigt förmånligt pris. Köp Continental däck och få en trygg körupplevelse.

Populära däck från Continental
Vinterdäck winter-dubbed
Sommardäck summer

Continental däck hos Bythjul

Bythjul vill att din resa ska vara säkrare, bekvämare och långsiktigt hållbar. Därför erbjuder vi ett brett sortiment av både sommar- och vinterdäck från Continental till ett bra pris!

Continental PremiumContact 6 blev testvinnare i Vi Bilägares sommardäcktest 2019 och 2:a plats i Aftonbladets test samma år.

Continental ContiPremiumContact 5. Testvinnare i Vi Bilägares sommardäcktest 2017 och tvåa i Aftonbladets och Råd&Röns sommardäcktest 2017. Continental ContiSportContact 5 testvinnare i Råd & Rön och ADAC:s sommardäcktest 2016.

Conti Van Contact 200 är ett däckalternativ inför sommaren för de med lätt lastbil.

2018 var ett framgångsrikt år för Continental i vinterdäcktesterna. Continental VikingContact 7 hamnade på förstaplats i i både Aftonbladets och Vi Bilägares vinterdäcktest (Nordisk friktion) och vann även 2019 i Aftonbladet. Även Continentals dubbdäck IceContact 3 placerade sig på förstaplats i Teknikens världs dubbtest 2019.

Även 2017 var lyckat för Conti, Continental WinterContact TS860 placerades på en andraplats i Teknikens Världs vinterdäcktest (Europeisk friktion).

Det råder inga tvivel om att däck från Continental står långt fram i kategorin vinterdäck. Du finner dem såklart hos oss på Bythjul. Läs mer om Continental vinterdäck här.

Kör tryggt och säkert med däck från Continental

Det är inte en tillfällighet att du kan känna dig trygg med Continentaldäck! Vid en oförutsedd händelse krävs väldigt små marginaler för att från 100 km/h raskt bromsa ner till 0 km/h.

Med säkerhet i fokus tillverkas Continentals däck med innovativ teknik, hög slitstyrka och bromsprestanda. När däcken utvecklas testas de länge och noggrant på våta, torra, snö och isbelagda underlag. Testförare kör mer än 20 miljoner kilometer på utsatta vägunderlag för att nå de högt uppsatta kvalitetskraven.

Just små marginaler i bromssträckan kan vara det som gör skillnad och Continental däck bromsar i tid.

Continental har varit en professionell samarbetspartner i många år till fordonsindustrin, bl. a Daimler-Benz och Porsche, och är idag Europas främsta OEM- leverantör. Var tredje bil i Europa som kommer ut från fabriken, är med Continentaldäck. Alla ledande biltillverkare visar ett förtroende för Continentals däck och tillförlitlighet. Gör du det också.

Här är fem fakta om det tyska företaget Continental:

  • Continental är ledande inom däckteknik med över 140 års erfarenhet i branschen.
  • De erbjuder omfattande däckexpertis med cirka 170.000 anställda runt om i världen.
  • Continental är en av de 3 största leverantörerna till fordonsindustrin över hela världen.
  • Är den leverantör som är störst inom originalutrustning av däck och är marknadsledande inom vinterdäck i Europa.
  • Tilldelades priset Årets Däcktillverkare 2012 av National Tyre Distributors Association.

Ett dominerande koncept

Jämfört med andra däckföretag i världen är Continentals produktprogram unikt. Däck och elektronik är en perfekt sammansvetsad säkerhetskedja hos Continental som levererar ett unikt produktprogram. Med många års erfarenhet har Continental utvecklat säkerhetslänkar från däckets kontaktyta mot vägbanan till varje enskild elektroniskt komponent och hela motorstyrningssystemet. Tester visar att Continentals oöverträffade koncept dominerar och som bevis på detta har Continental vunnit omfattande priser, gång på gång.

Läs mer här om Continental
Fråga någon som vet!

Vi finns här för att svara på alla dina frågor som du kan tänkas ha medan du handlar dina produkter. Vi ser fram emot ditt telefonsamtal eller mail.