Humany
Fri frakt vid köp av 4 vinterdäck från Goodyear 

Hankook sommardäck, köp billigt online!

Populära däck från hankook

Hankook sommardäck, köp online hos Bythjul!

Hankook Tire grundades 1941 och är för närvarande den sjunde största - och en av de snabbast växande - tillverkare av däck i världen. Hankook är stolta över att producera däck av hög kvalitet och prestanda, inte minst däck för personbilar utan även däck för 4x4 och SUV och lastbilar. Hankook förser däck till bland annat Toyota, Ford och General Motors.

Hankook sommardäck finns med ett brett utbud hos Bythjul i alla prisklasser, från budgetalternativ till premium. Hankook Kinergy eco K425 (185/65R15) sommardäck, är ett miljövänligt däck från Hankook. Däcket nådde en 3:e plats i ADAC:s sommardäcktest 2016. Hankook Kinergy eco K425 köper du för ett rimligt pris. Hankook Ventus S1 evo2 K117 (225/45R17) blev tilldelad 3:e plats i ADAC:s sommardäcktest 2016. Hankook Ventus S1 evo2 K117 är ett sommardäck som ger ett bra grepp och precision i körningen. Ett komfortabelt däck.


Ett välutvecklat däck för vinterkörning är Hankook IceBear W300, som bygger på en asymmetrisk mönsterdesign som svarar på hala underlag i vinterväder, från våta samt kyliga ytor för snö och is. Dess slitebanemönster möjliggör även stabilt grepp i hög hastighet även på vintern. Detta Hankook däck med flera hittar du såklart hos Bythjul.


Hankook har som avsikt att forska samt utveckla sina däck kontinuerligt genom att investera cirka 5% av företagets totala intäkter. Nu kanske det låter inte som mycket, men tar man hänsyn till att Hankook år 2008 omsatte 3,7 miljarder dollar, kan 5% får en helt ny innebörd. För närvarande säljer Hankook däck i 185 länder runt om i världen, med 70% av deras totala intäkter som kommer från de ständigt ökande utländska försäljningsbolagen.


Hankook ses även i motorsportsammanhang där de bland annat levererar däck till bilar i amerikanska Le Mans Series, Super GT och asiatiska Le Mans Series.

Läs mer