Humany
Fri frakt vid köp av 4 vinterdäck från Goodyear 

Pirelli sommardäck, köp billigt online!

Populära däck från pirelli

Köp Pirelli sommardäck online!

Pirelli har mer än hundra års erfarenhet av däckteknik. Därför kan Pirelli kombinera maximal säkerhet, livslängd och komfort i sina sommardäck. Pirelli sommardäck fokuserar nu mer och mer på miljö och säkerhet; med andra ord på hållbar mobilitet.

Med sin långa tradition av höga säkerhetsmarginaler, erbjuder Pirelli nya måttstockar för sportiga sommardäck avsedda för bilar med medelhög till hög prestanda. Däck i denna kategorin är t ex Pirelli Cinturato P7 och Pirelli P7. Ett mycket populärt sommardäck är Pirelli Cinturato P7 Blue som blev högt placerad i Aftonbladets, Auto Motor & Sport och Teknikens Världs sommardäcktester 2016!

Pirelli har fem utvecklingscenter runt om i världen (Italien, Tyskland, Brasilien, USA och Storbritannien). På dessa center arbetar över tusen personer och den årliga investeringen i forskning och utveckling är en av de högsta i däckbranschen (procent av försäljningen). Bythjul erbjuder Pirelli sommardäck till alla typer av personbilar, stora som små, från budget till premiumklassen. Om du värdesätter prestanda och kvalitet bör du välja ett Pirelli sommardäck.

På grund av Pirellis specifika egenskaper och användningsområden, kan Pirelli sommardäck delas upp i följande kategorier:

  • Ultra High Performance
  • High Performance
  • Balanced Performance

Teknik, elektronik och informationsteknik kommer att medföra mycket innovativa tekniklösningar för bilar de kommande åren. Pirelli sommardäck inom denna kategorin svarar på de specifikationer som lagts fram av de ledande biltillverkarna.

[email protected] är den första produkten i Pirellis Run Flat-sortiment. Dessa sommardäck tillverkas endast genom MIRSTM-processen, som patenterats av Pirelli. Detta är det mest avancerade systemet för däckdesign och däcktillverkning och tillhandahåller utomordentlig kvalitet.Pirelli Cinturato P4 är ett sommardäck med fokus på säkerhet, ekologisk hållbarhet och värde för pengarna.

Pirellis alla resurser är nu fokuserade på Grön Prestanda. Under de senaste åren har flera nyheter introducerats. Dessa nyheter kommer att påverka hela branschen de kommande åren: från tillverkningen av Pirelli sommardäck som nu är mycket mer miljövänliga än tidigare till användandet av nya material som inte är baserade på olja. Pirellis Scorpion Verde är ett miljövänligt sommardäck som är utvecklat för den senaste generationens stadsjeepar. Däcket har mottagits mycket val av såväl bilförare som experter. 2017 hamnade däcket förstaplats i Teknikens Världs sommardäcktest i SUV-klassen.

Bythjul är mycket stolta över att vara en av de första som lanserar däcket på marknaden.

Om du vill veta mer om Pirelli sommardäck eller få tips om vilket Pirelli sommardäck som bäst passar din bil kan du ringa oss på 0771-32 32 32 så hjälper vi dig gärna.

Läs mer