Humany
Fri frakt vid köp av 4 vinterdäck från Goodyear 

Goodyear sommardäck, köp billigt online

Populära däck från goodyear

Goodyear sommardäck - Alla modeller i lager

Goodyear sommardäck finns till små personbilar och till större fordon som suvar och lastbilar. Enligt oberoende tester i både europeiska och nordiska motormagasin bekräftas det att Goodyear sommardäck, modell Efficient Grip är marknadens ledande lättrullande gröna däck. Det minskar bränsleförbrukningen samtidigt som det behåller högsta prestanda på broms- och vägegenskaper på våta vägar. Goodyear är ett självklart val för många biltillverkare.

Goodyear har haft många prisbelönta däck i flera ledande motormagasin genom åren. Det däcket som har utmärkt sig de senaste åren är Goodyear EfficientGrip Performance. Däcket hamnade på andraplats i Råd&Röns sommardäcktest 2017, vann förstaplatsen i Teknikens Världs sommardäcktest 2016 och hamnade på andraplats i både Vi Bilägares och Auto Motor & Sports sommardäcktester 2016. Goodyear EfficientGrip Performance har ett toppklassat våtgrepp, korta bromssträckor och ett mycket lågt rullmotstånd.

Goodyear EfficientGrip SUV sommardäck, för förare som vill ha en kombination av sofistikerat utseende, kompetent hantering och hög hållbarhet i höga farter, tillsammans med bra grepp på torr och våt väg. Däcket kom på förstaplats i tyska ADACs sommardäck test för SUV 2017! Däcket hamnade på förstaplats i tyska ADAC's sommardäcktest i SUV-klassen 2017 och på fjärdeplats i Teknikens Världs sommardäcktest samma år.

Nytt däck för 2018 är Eagle F1 Asymmetric 3 SUV vilket har i princip samma gummiblandning och mönster som Eagle F1 Asymmetric 3, men denna SUV variant är tydligt optimerad för att prestera väl på lite tyngre bilar. Ett annat populärt Goodyear sommardäck med hög prestanda i Eagle familjen är en av de tidigare varianterna av F1: Goodyears Eagle F1 Asymmetric. Goodyear själva beskriver detta sommardäck som ett stort framsteg för stabil kurvtagning, speciellt väghållning på vått underlag. Eagle F1 Asymmetric har fått den prestigefyllda NO-märkningen från Porsche som garanterar dess kvalitet, och däcket kommer som originalutrustning till Porsche Cayman och Boxter.

Goodyear spår en grön framtid inom branschen och som så många andra däcktillverkare, jobbar Goodyear allt mer med miljömedvetenhet och vi på Bythjul tror också att det kunder framöver kommer att ha i åtanke är miljön, när de köper Goodyear sommardäck. Med gröna däck talas det generellt om lägre rullmotstånd som i sin tur minskar koldioxidutsläpp och du sparar också pengar på minskad bränsleförbrukning. Dessutom ingår inga farliga oljor i gröna däck och de har god livslängd. Goodyear sommardäck kan delas in i den gröna kategorin, bland annat Eagle NCT5 och det redan nämnda hyllade Goodyear EfficientGrip Performance.

Många stora biltillverkare väljer Goodyear sommardäck till sina nya bilmodeller. Goodyear arbetar proaktivt med biltillverkarna för att utveckla teknik och hitta nya lösningar som ökar prestandan och säkerheten. Goodyear sommardäck väljs av BMW, Audi, Mercedes, Rolls Royce, LandRover, Nissan, Opel, Saab, Ferrari, Alfa Romeo, Toyota, Skoda, Chrysler och många fler.

Läs mer