Humany
Fri frakt vid köp av 4 vinterdäck från Pirelli! Kod: Pi40SE

Goodyear vinterdäck, köp billigt online

Populära däck från goodyear

Goodyear vinterdäck, köp online!

Goodyear däck är en självklarhet - vi på Bythjul har alltid ett brett utbud av Goodyear vinterdäck till ett bra priser. Vi kan garantera att du gör ett klokt val. Goodyear är en av världens största tillverkare av däck och har lång erfarenhet i branschen. Goodyear har utvecklat vinterdäck för nordiska förhållanden och erbjuder dubbdäck och friktionsdäck för alla typer av bilar, från småbilar till jeepar.

Bythjul erbjuder även Goodyears optimala vinterdäck, Goodyear UltraGrip Ice 2, ett nordiskt friktionsdäck vilket gör det till ett bra däck i våra nordiska förhållanden. Däcket har trygg prestanda i djupsnö och utmärkt bromssträcka på is. 2016 hamnade däcket på tredjeplats i Aftonbladets och Vi Bilägares vinterdäcktest för nordiska friktionsdäck. I Teknikens Världs vinterdäcktest hamnade däcket på förstaplats. Ett relativt nytt däck är även Ultragrip Ice Arctic som kommer till personbilar, ska ni däremot ha däcket till SUV så är det precis samma däck med i SUV format. Klicka här för att se bästa SUV-däcket från Goodyear.

Goodyear UltraGrip Performance G1 är ett nytt europeiskt dubbfritt däck med mycket bra prestanda i alla väderförhållanden. Köp Goodyear vinterdäck online. Du kan också köpa däcken på delbetalning.

SCT - Sound Comfort Technology

Goodyears teknik för att minska däckbullret kallas SCT och är en typ av gummi som sätts på insidan utav däcket. Upp till 50% lägre däckljud som tränger in i kupén. Läs mer om teknologin på Goodyears hemsida.


Läs mer