Humany
Fri frakt vid köp av 4 vinterdäck från Pirelli! Kod: Pi40SE

YOKOHAMA DÄCK, KÖP BILLIGT ONLINE

Yokohama är en väletablerad däcktillverkare på världens alla marknader, företaget grundades 1917. Företagsnamnet är taget från staden med samma namn, Yokohama. Yokohama har vart representerade i över 20 år på den svenska marknaden.

Populära däck från Yokohama
Vinterdäck winter-dubbed
Sommardäck summer
Yokohama

Företaget bakom försäljningen utav Yokohama däck i Sverige heter Yokohama Scandinavia AB. Moderföretaget har sitt fäste i Japan och heter Yokohama Rubber Co. Ltd.

Yokohama är inte en av de största däckleverantörerna i Sverige, men spritt över hela världens marknader är de väldigt stora. Närmare bestämt sjätte största däcktillverkaren i världen.

Yokohama är en stolt sponsor utav World Touring Car Championship (WTCC). Det är femte året på raken som Yokohama sponsrar tävlingen med däck till samtliga deltagare. Yokohama syns ofta i tävlingssammanhang och har vid flera tillfället även sponstrat deltagarna i STCC.

Bythjul erbjuder en rad olika Yokohama däck. Sommardäck och vinterdäck. En favoritsäljare bland våra kunder är Yokohama S.Drive som är ett billigt högprestandadäck. S.Drive är skapat för att prestera säkert och bra i höga hastigheter, på vått och torrt, med hjälp av den unika mönsterdesign som används.

Fråga någon som vet!

Vi finns här för att svara på alla dina frågor som du kan tänkas ha medan du handlar dina produkter. Vi ser fram emot ditt telefonsamtal eller mail.