Humany
5% på ALLA däck! Kod: DACK38

Test Dubbdäck - Bäst i test

Här är alla dubbdäcktester från lokala tidningar på ett och samma ställe - För att lättare ta beslut och hitta topprankade dubbdäck. Den grafiska tabellen nedan ger en snabb överblick över de däck som fick de bästa placeringarna i dubbdäcktesterna. Klicka på en specifik placering eller på årtalen under magasinets logotyp.

Bästa dubbdäck i vinterdäcktest 2021:

1. NOKIAN HAKKAPELIITTA 10
2. GOODYEAR ULTRAGRIP ARCTIC 2
3. MICHELIN X-ICE NORTH 4

Fråga någon som vet!

Vi finns här för att svara på alla dina frågor som du kan tänkas ha medan du handlar dina produkter. Vi ser fram emot ditt telefonsamtal eller mail.

Vinterdäck test 2021 - Bästa dubbdäck

Tester av vinterdäck genomförs i kallare klimat, exempelvis i norra Sverige. Det man testar är dubbdäck på is, friktionsdäck på snö, vinterdäck på frost, torrt underlag, på natten, i solsken, med älg inblandat och med undanmanöver. Det svåra är att testa på vått underlag, för spolar man kallt vatten på vägbanan kan det snabbt bli till is. Så därför görs många tester i alpländerna där man kan få tillgång till både varmt och kallt klimat.

Bäst i test: Dubbdäck test

Nya fräscha säkra däck på bilen gör att man känner sig tryggare bakom ratten. På Bythjul har vi samlat alla dubbdäck tester från svenska samt några utländska tidnignar på ett och samma ställe. Det enda ni behöver fråga er själva är om det är dubb eller friktion ni vill köra på. Dubbdäck fäster bra på is medans friktionsdäck (dubbfria däck) presterar väl på snö. I flera städer har det införts förbud mot dubbdäck på vissa vägar, detta kan även vara en övervägningsfaktor.

Test av dubbdäck eller rådgivning?

Givetvis kan vår kundservice hjälpa till att besvara de frågor ni eventuellt har inför ert däckval. Slå oss en pling så hjälper vi dig med att hitta bäst vinterdäck.

Läs mer