Humany
Fri frakt vid köp av 4 vinterdäck från Goodyear 

Pirelli vinterdäck, köp billigt online!

Populära däck från Pirelli

Pirelli vinterdäck, köp online!

Köp Pirelli vinterdäck, du gör ett mycket bra val. Bythjul erbjuder Pirellis bästa och mest populära vinterdäck för nordiska förhållanden. De finns för alla typer av bilar som prestigefulla supersportbilar till fyrhjulsdrivna mellanklassbilar.

Pirelli vinterdäck har med högteknologiska tester samt lång erfarenhet från den tuffa motorsporten - utvecklat Pirelli vinterdäck M+S (som är märkta Mud & Snow) för att bland annat: minska risken för vattenplaning och leda bort vatten genom olika regnspår i däckmönstret. Säkerställa greppet, drivningen och säkerheten på snö. Minska bromssträckan på motsvarande sätt som för sommardäck med -10 % på regniga vägbanor och -20 % på snö!

Ett dubbdäck från Pirelli som fått uppmärksamhet är Pirelli Winter IceZero Dubb som blev vinnare i Teknikens Världs vinterdäcktest 2016. 2015 placerades däcket på andraplats i både Teknikens Världs och Vi Bilägares vinterdäcktest. Pirelli tillverkar vinterdäck för alla typer av bilar som prestigefulla supersportbilar till fyrhjulsdrivna mellanklassbilar. Winter IceZero har en ny teknik för dubbar som säkrar din körning på isiga väglag.

Ett till däck i serien IceZero som blivit uppmärksammat är friktionsdäcket Pirelli IceZero FR som kom på delad andraplats i Aftonbladets vinterdäcktest för odubbade däck 2015. Däcket är speciellt utvecklat för stads- och medelstora bilar, premium sedaner och SUV.

Dubbdäcket Pirelli Winter Carving Edge kom tvåa i Vi Bilägares däcktestet 2011 och passar sportbilar och kupeer, minibussar. I kategorin snö, var däcket testvinnare i Aftonbladet. Däcket är mycket bra på vinterväglag och har fått goda omdömen av dess användare och proffs.

Sedan har vi ett friktionsdäck från Pirelli W190 SnowControl Serie 3 som har ett bra grepp på torr mark och bromsar fint. Däcket är gjort av miljövänlig material och fungerar bra på mindre kompakta bilar.

Pirelli Winter SottoZero Serie 3 kom på andraplats i Auto Motor Sports europeiska friktionsdäcktest. Däcket har ett mönster som ger bilen ett extremt bra grepp i alla vinterväder.

Pirelli Winter IceControl är ett testvinnande däck inom kategorin: broms på is! En sak är självklar nämligen att alla däck från Pirelli duger mer än väl under vintertid i Norden. Väggreppet är stabilt och vid skapandet av detta däck ville man producera ett extremt säkert dubbfritt däck. I många områden är det förbjudet att köra med dubbdäck, därmed rekommenderar vi Pirelli Winter IceControl.

Pirelli har ett brett utbud av vinterdäck och vi erbjuder dig de här på Bythjul! Snabba leveranser och låga priser. Du kan välja att delbetala dina nya däck!

Läs mer