Humany
Fri frakt vid köp av 4 vinterdäck från Goodyear 

Marangoni sommardäck, köp billigt online!

Populära däck från marangoni

Marangoni sommardäck

I nästan tjugo år har italienska Marangoni däck varit stolta att leverera innovativa produkter till däckmarknaden och de har under åren visat att de kan leverera kvalitetsdäck, samtidigt som de kan hålla ner priserna gentemot konkurrenterna. Under de senaste åren har Marangoni däck förändrats till att göra mer högprestandaprodukter inom Marangoni sommardäck och även specialiserat sig på den nordiska marknaden gällande Marangoni vinterdäck.

Marangoni däck har ett brett och varierat utbud av produkter och utvecklingen går i riktning mot specialist- och högpresterande däck samt ett starkt engagemang för teknisk forskning som är kännetecken för Marangoni däcks verksamhet. Marangoni däck omfattar vissa kvaliteter i deras konstruktion och prestanda som snabbt har lett dem in i en viktig position i många strategiska marknader, med ett särskilt signifikant resultat på den europeiska däckmarknaden, som är den svåraste och mest krävande i världen. Den tekniska och kvalitativa mognaden bevittnas av att Marangoni däck erbjuder livslånga garantier på alla Marangoni däck. Ett viktigt inslag i Marangonis framgång och ryktbarhet är det kommersiella nätverket, huvudsakligen bestående av oberoende distributörer som är verksamma i partnerskap med Marangoni däck Spa, som ständigt vårdas genom nya former av samarbete: en formel som garanterar en snabb och flexibel reaktion på marknadens behov, samtidigt som de har en mycket effektiv kundservice.

Forskning och utveckling är viktiga framgångsfaktorer för Marangoni däck och på senare år har det gjorts möjligt för företaget att marknadsföra produkter vars kvalitet och prestanda är allt bättre. Företagets storlek och flexibiliteten i organisationen gör att de snabbt kan svara på kundernas behov, i form av nya produkter, nya storlekar och nya funktioner. Därför inrättades ett FoU-team, med det primära syftet att erbjuda Marangoni däck som kan konkurrera med de mest prestigefyllda märken i branschen både vad gäller kvalitet och prestanda. En betydande del av lagets insatser är inriktade på laborationer, i utvecklingen av material och lösningar som uppfyller behoven hos dagens konsumenter. De interna testerna är även mycket avancerade, även om den slutliga prestandatesterna hanteras av utomstående organisationer, så har Marangoni de högsta normerna för tillförlitlighet.

Denna betydande drift till innovationer krävs också för att utmärka sig i motorsport som är en viktig del i marknadsföringen, där Marangoni under flera år nu har den oöverträffade ledare i Hill climbing races. Lösningar och varianter som antagits i utveckling och produktion av racing däck anpassas sedan till "standard" däck: ett viktigt bidrag i att överföra den mest avancerade tekniska forskningen till vardaglig körning. Marangoni däck är leverantör till flera kända biltillverkare, bland annat italienska Alfa Romeo.

Läs mer