Humany
Sista chansen - Upp till 10% på utvalda sommardäck!

Kumho vinterdäck, köp billigt online!

Populära däck från kumho

Kumho Tyres är ett Sydkoreanskt däckföretag som etablerat sig väl i världen.

Kumho Däck startades 1960 och har vuxit till det ledande däckföretaget i Sydkorea. Kumho Däck är idag en av världens 10 största tillverkare av däck och är en del av en större koncern som omfattar ett internationellt flygbolag samt byggföretag. Kumho har fabriker i Korea, Kina och Vietnam som årligen producerar knappt 60 miljoner däck som sedan säljs i cirka 180 länder.

Kumho Tyres däck finns tillgängliga globalt. Däck från Kumho Tyres används även under GP (Grand Prix) men också i Sverige och Norden vid kalla väderförhållanden. Under nordiskt klimat har Kumho Tyres däck levt upp till dess omtalade förväntningar.

Kumho KW27 I´ZEN har bra drivkraft och beundransvärd stabilitet vid inbromsning vid snö, frost och hala vägbanor.

Det dubbfria vinterdäcket Kumho KW23 I´ZEN är ett friktionsdäck i mellanklassegmentet som är omtalat i Europa och passar väl i vår vintermiljö!

- Bor du i södra och mellersta delen av landet?
- Kör du mest på stora landsvägar och motorvägar?


Då kan det vara fördelaktigt att använda friktionsdäck. Det är inte mycket som skiljer vinterdäck emellan men generellt sett rekommenderar vi dig att ha dubbdäck om du vill ha bättre grepp på vägen vid hal is. Vi har vi ett utbud av Kumho Tyres dubbdäck och friktionsdäck.

Glöm inte att när du köper Kumho Tyres däck hos oss på Bythjul så kan du boka in dig hos en verkstad direkt via oss här.

Läs mer