Humany
Fri frakt vid köp av 4 vinterdäck från Pirelli! Kod: Pi40SE

Bridgestone vinterdäck, billigt online!

Populära däck från bridgestone

Bridgestone vinterdäck, köp online!

Bridgestone är en väldigt bra tillverkare av vinterdäck så det är minimal chans att bli besviken på deras däck. På denna sida kan du läsa om vilka olika sorters Bridgestone vinterdäck Bythjul erbjuder, oavsett vilka du än väljer så är de i toppkvalité. Kör bekvämt med vinterdäck från Bridgestone på både våta, hala och torra väglag. Bridgestones vinterdäck har en hållbar uppbyggnad med dämpad ljudnivå som bidrar till en stabil körtrygghet. Vill du rulla tyst, tryggt och bränsleeffektivt är Bridgestone däck rätt val. Vi har ett stort urval av Bridgestone dubbdäck och dubbfria däck.

Enastående design garanterar ett däck med hög kvalité som är svårslagen! Bridgestone har i sin tillverkning lagt fokus på säkerhet, bättre grepp och kortare bromssträcka på våta väglag. Men också miljöfrämjande åtgärder för att minska klimatpåverkan.

Dubbdäck

Bridgestone Noranza 001 har en ny generations dubbar och en ny materialblandning samt däckmönster. Detta för att ge föraren bra drag- och bromsegenskaper samt bra grepp på både is och snö. Det har även försetts med slitindikator för att man enkelt ska se när däcket behöver bytas ut. 2016 placerades däcket på andraplats i både Vi Bilägares och Aftonbladets vinterdäcktest/dubbdäck.

Bridgestone Blizzak Spike-01 klarar både extrema vinterförhållanden och myndigheternas stränga krav. Däckets dubbkonstruktion med en förbättrad kanteffekt ger ett enastående grepp på is och hårdpackad snö. Det är byggt för extrema nordiska vintrar och sätter en ny standard för exakt respons och kontroll i de allra besvärligaste väglag och varierande väderförhållanden.

Friktionsdäck

Bridgestone Blizzak WS80 är ett dubbfritt vinterdäck konstruerad för förare av bilar och minibussar som vill ha säker prestanda under krävande vinterförhållanden. Det ger en säker och bra hantering och bra bromskraft på snö, slask och isigt väglag. Däcket hamnade på fjärdeplats i Aftonbladets vinterdäcktest/friktionsdäck 2016.


Läs mer