Humany
Upp till 10% på däck i lager!

Köpa C-Däck / Lastbilsdäck?

Topplista - Populäraste C-däcken

C-däck

C-däck är till för skåpbilar och husvagnar, små transportbilar, och klarar av att hantera en högre belastning. C står för ”commercial” och deras stela hölje gör att däcket är mycket mer robust. Detta är nödvändigt då två däck på en husvagn ska klara av samma tyngd som fyra däck på en bil till exempel.

Bra C-däck på sommaren är t ex Continental VanContact 200. Däcket ger en säker hantering i alla situationer, även vid hög belastning. Ett minskat rullmotstånd ger lägre bränsleförbrukning och en ökad effektivitet. Hankook Vantra LT RA18 är ett mycket bra sommardäck för lätta lastbilar. Ett perfekt däck för långa körningar på motorväg i både torrt och vått väglag. Goodyear Cargo Marathon är gjord för små transportbilar. Däcket har stabila köregenskaper, en hög körkomfort. Ett bra väggrepp och prestanda, samt en tyst bekväm körning.

Prisvärda och säkra C-däck på vintern är t.ex. Nokian Hakkapeliitta C3 (dubbfrit) och Nokian Hakkapeliitta CR3 (dubb) som båda är några utav de säkraste C-däcken på marknaden. Även Bythjuls toppsäljare i segmentet! Letar du efter ett lite billigare lastbilsdäck för vintern så kan vi rekommendera Strial 201 Winter LT.

Vi har det du behöver till transportbil, skåpbil och husvagn!

Speciellt i kommersiell trafik blir däcken ofta skadade genom kollision med trottoarkanter. Och tung belastning gör att dessa däck slits ut mycket snabbare. Med hjälp av Bythjuls Registreringsnummersök kan ni se hela sortimentet av C-däck och hittar exakt de som passar din skåbil och/eller husvagn.

Hitta Däckonline hos Bythjul till riktigt bra pris och snabb frakt.

Läs mer