Humany
Lagerrensning - Upp till 10% på utvalda sommardäck!

Verkstäder i Uppsala, låga priser

Vi har ett av Nordens största verkstadsnät med över 900 däckverkstäder, de är alltid redo att hjälpa dig med montering, balansering och byte av däck och fälgar. Vi kan skicka dina produkter till en däckverkstad och du behöver bara åka med din bil dit, så ordnar vår verkstadspartner resten. Fyll i ditt postnummer nedan för att ta reda på var din närmaste däckverkstad finns.

Hur det fungerar
Hitta lämpliga däck för din bil och betala för dem på vår webbplats.
Vi skickar produkterna till verkstaden du väljer (eller till ditt hem om du hellre ordnar detta själv).
Våra verkstadspartners kommer att se till att dina produkter blir monterade på din bil på nolltid!
Fråga någon som vet!

Vi finns här för att svara på alla dina frågor som du kan tänkas ha medan du handlar dina produkter. Vi ser fram emot ditt telefonsamtal eller mail.

Däck i Uppsala: Spara tusenlappar på nya däck!

Du är ute efter däck i Uppsala – då har du kommit till rätt ställe! Bythjul.com är Nordens största internetleverantör av däck, fälg, fälgar, sommardäck och vinterdäck – och vi har de absolut lägsta priserna på däck! Köp dina däck av oss och spara upp till 40% på varje däck – du kan jämföra oss med vem du vill i Uppsala! Våra däck kommer från alla de stora tillverkarna: Nokian, Goodyear, Pirelli, Gislaved, Continental, Hankook, Kumho, Dunlop, Michelin.. men vi har även väldigt billiga däck som ändå ger OK prestanda och kvalitet: till exempel Duro, Triangle, Nankang och liknande.

Kom alltid till oss i Uppsala när det gäller sommardäck, vinterdäck eller bara däck, fälg eller fälgar. Vi har nästan alltid en däckverkstad i din närhet, och vår däckverkstad som finns närmast vill givetvis gärna hjälpa dig med dina däck och fälgar. Om man räknar in huvudstaden i begreppet däck i Uppsala har vi över 30 st som kan kalla sig Bythjul Däckverkstad. Kom till oss för däck i Uppsala för de bästa priserna och den bästa servicen!

Vad gäller däck i Uppsala (och huvudstaden) finns vi i: Uppsala, Upplands Väsby (syd om Uppsala), Märsta (Syd om Uppsala), Arlandastad (söder om Uppsala), Storvreta (norr om Uppsala), Älmsta, Rånäs (öster om Uppsala), Rosersberg, Täby, Norrsätra, Lindholmen, Kista, Täby Kyrkby, Edsberg, Bro, Hässelby Gård, Vinsta, Bromma, Årsta, Sundbyberg, Nacka, Huddinge, Jordbro, Södertälje Tumba, Södermalm och Vasastaden. Vilka däck i Uppsala är närmast dig?

När du skall köpa dina däck i Uppsala kan du tänka på att..

* De största kedjorna för däck i Uppsala har alltid ett eller några få däckmärken som de alltid vill sälja.. oavsett om det är däck, fälg, fälgar, sommardäck eller vinterdäck. Dessutom är de ju ägda av de stora däcktillverkarna (det kan man läsa om på deras hemsidor.. eller vad sägs om Vianor=Nokian däck, Däckia=Goodyear däck, Euromaster =Michelin däck osv). Det brukar sällan ge det bästa priset på däck – och hur skall du kunna jämföra priset på däck när en däckverkstad bara föreslår de däck han har på lager eller har bästa marginalen på?

* De mindre verkstäderna ger oftast bästa kombinationen av pris och leverans av däck i Uppsala. Om du kombinerar en mindre verkstad i Uppsala med att köpa däck på internet får du de absolut billigaste priset på däck fälg, sommardäck och vinterdäck.

* Att få montering av däck i Uppsala är ingen konst, men säkerställ att du får en kvalitetssäkrad däckverkstad i Uppsala! Bythjul besöker alltid varje däckverkstad i Uppsala med omnejd, och kontrollerar ekonomi, kundnöjdhet, arbetsmiljö, arbetsredskap osv. Det betyder att du alltid kan lita på att få bra service när du skall ha däck i Uppsala – både för sommardäck och vinterdäck!

Bythjul har över 100,000 nöjda kunder, vi har de snabbaste leveranserna på däck i Uppsala och vi har en kundservice i världsklass som alltid finns redo att hjälpa dig med dina frågor. Vi kan leverera däck i Uppsala till en däckverkstad dagen efter beställning, och om du är tidig ibland redan samma dag! I varje ort har vi valt ut den bästa däckverkstad som finns att tillgå, och oftast flera – och vi besöker alltid varje däckverkstad för att kvalitetssäkra deras leverans.

Vi är den enda näthandlaren som låter dig boka din tid redan på internet. Du väljer produkt (oavsett om det är däck, fälg, fälgar, sommardäck eller vinterdäck), bokar tid och betalar för alltihop – allt på ett ställe! Bekvämare kan det inte bli!
Läs mer