Humany
Fri frakt vid köp av 4 vinterdäck från Goodyear 

Verkstäder i Umeå, låga priser

Vi har ett av Nordens största verkstadsnät med över 900 däckverkstäder, de är alltid redo att hjälpa dig med montering, balansering och byte av däck och fälgar. Vi kan skicka dina produkter till en däckverkstad och du behöver bara åka med din bil dit, så ordnar vår verkstadspartner resten. Fyll i ditt postnummer nedan för att ta reda på var din närmaste däckverkstad finns.

Hur det fungerar
Hitta lämpliga däck för din bil och betala för dem på vår webbplats.
Vi skickar produkterna till verkstaden du väljer (eller till ditt hem om du hellre ordnar detta själv).
Våra verkstadspartners kommer att se till att dina produkter blir monterade på din bil på nolltid!
Fråga någon som vet!

Vi finns här för att svara på alla dina frågor som du kan tänkas ha medan du handlar dina produkter. Vi ser fram emot ditt telefonsamtal eller mail.

Däck i Umeå: Spara tusenlappar på nya däck!

Att söka efter Däck i Umeå har aldrig varit lättare – nu har du kommit rätt för bythjul säljer sommardäck, vinterdäck, däck fälg och fälgar till otroligt låga priser! Skall du byta däck i Umeå är det smart att jämföra med internet, och bythjul är den största näthandlaren i Norden, vi har däck i Umeå! Du handlar tryggt hoss oss – vi har både lägsta-pris-garanti och nöjd-kund-garanti för däck i Umeå, och vi har både däck, fälg, fälgar vinterdäck och sommardäck på hyllan! Vi säljer också däck från alla de stora tillverkarna.. Pirelli däck, Kumho däck, Hankook däck, Nokian däck, continental däck, Michelin däck, gislaved däck.. och så säljer vi lågprisdäck såsom Nankang däck och Duro däck osv. För däck i Umeå är du välkommen till oss!

Vi har också alltid en däckverkstad nära dig för däck i Umeå – vi har en kedja med över 200 däckverkstad och i Umeå finns vi både i Nordost uppe vid industriområdet där alla däckkedjorna finns, och så finns vi i söder. Vi har även däckverkstäder i orterna norr om Umeå (skellefteå norr om Umeå, Piteå norr om Umeå, Luleå norr om Umeå) och i orterna söder om Umeå.

Mer om Umeå.. har du bott länge i Umeå kanske du pluggade här på universitetet? Då vet du att Umeå har ca 80,000 invåndare och är landets 12e största stad.. du har säkert promenerat längs Ume älv.. eller shoppat på Haga, på Öst på stan eller väst på stan där det nu är mer som egna centrum.. kanske har du joggat i Stadsliden eller åkt skidor på vintern i elljusspåren? Kanske du badat i Nydalasjön på sommaren? Vad det än kan var är Umeå en underbar stad och alla som besökt Umeå vill tillbaka. Oavsett vilket är du välkommen till oss för dina däck i Umeå!

* Däck i Umeå och kedjorna.. Alla stora däckkedjor finns med däck i Umeå.. kan vara bra att veta då att dessa ägs av de stora däcktillverkarna och därför får du inte bästa pris! Däckia i Umeå ägs nämligen av goodyear (de har nyligen sålt en del men inköpsavtalen finns kvar), Vianor i Umeå är ägt av Nokian och Euromaster i Umeå är ägt av Micehlin.. så självklart vill dessa kedjor i Umeå sälja vad de har på lager och vad de tjänar bäst på, och det är såklart sina egna däck! Det gör att du som konsument får ett sämre pris och mycket sämre urval..

* Däck i Umeå och internet.. När du köper däck i Umeå från internet och har en lokal däckverkstad i Umeå att montera däck, balansera däck och skifta dina däck får du ett riktigt bra pris – vår däckverkstad i Umeå (eller båda två faktiskt) är certifierade av oss, och därför kan du boka tid för däckskifte direkt här på internet, du kan betala för alla dina tjänster och däck på en gång (och tex ta allt på avbetalning) och det bästa är att bythjul tar ansvar för alltihop – även för däcktjänsterna! Så du som söker däck fälg, fälgar sommardäck eller vinterdäck.. för däck i Umeå är det bythjul.com som gäller!

Bythjul har över 100,000 nöjda kunder, vi har de snabbaste leveranserna på däck i Umeå och vi har en kundservice i världsklass som alltid finns redo att hjälpa dig med dina frågor. Vi kan leverera däck i Umeå till en däckverkstad dagen efter beställning, och om du är tidig ibland redan samma dag! I varje ort har vi valt ut den bästa däckverkstad som finns att tillgå, och oftast flera – och vi besöker alltid varje däckverkstad för att kvalitetssäkra deras leverans.

Vi är den enda näthandlaren som låter dig boka din tid redan på internet. Du väljer produkt (oavsett om det är däck, fälg, fälgar, sommardäck eller vinterdäck), bokar tid och betalar för alltihop – allt på ett ställe! Bekvämare kan det inte bli!
Läs mer