Humany
Upp till 10% på däck i lager!

Verkstäder i Sickla, låga priser

Vi har ett av Nordens största verkstadsnät med över 900 däckverkstäder, de är alltid redo att hjälpa dig med montering, balansering och byte av däck och fälgar. Vi kan skicka dina produkter till en däckverkstad och du behöver bara åka med din bil dit, så ordnar vår verkstadspartner resten. Fyll i ditt postnummer nedan för att ta reda på var din närmaste däckverkstad finns.

Hur det fungerar
Hitta lämpliga däck för din bil och betala för dem på vår webbplats.
Vi skickar produkterna till verkstaden du väljer (eller till ditt hem om du hellre ordnar detta själv).
Våra verkstadspartners kommer att se till att dina produkter blir monterade på din bil på nolltid!
Fråga någon som vet!

Vi finns här för att svara på alla dina frågor som du kan tänkas ha medan du handlar dina produkter. Vi ser fram emot ditt telefonsamtal eller mail.

Däck i Stockholm: Superpris på däck i Stockholm!

Söker du däck i Stockholm? Då har du kommit rätt! Bythjul.com säljer däck och fälgar på internet, och vi har de bästa priserna på däck, fälg, fälgar, sommardäck och vinterdäck. Spara upp till 40% på dina däck – jämför med kedjorna får du se! Vi säljer alla de stora märkena vad gäller däck, fälg, fälgar, vinterdäck och sommardäck: Pirelli däck, Michelin däck, Goodyear, Nokian, Continental, Hankook, Kumho, Gislaved, Dunlop.. men även lågprismärken som Nankang, Duro osv. Vi har det du behöver i Stockholm!

Som sagt: här kan du köpa däck i Stockholm. Bythjul har en däckverkstad i varje stadsdel – vi har över 30 stycken i Stockholm med omnejd som gärna hjälper dig med att byta däck. Gäller det däck, fälg, fälgar, sommardäck eller vinterdäck? Kom till oss för dina däck i Stockholm!

För däck i Stockholm finns vi på följande platser: Storvreta, Älmsta, Rånäs, Uppsala (norr om Stockholm), Märsta ( Norr om Stockholm), Arlandastad, Rosersberg, Lindholmen, Upplands Välsby, Täby Kyrkby (norr om Stockholm), Edsberg, Norrsätra, Täby, Kista, Hässelby Gård, Vinsta, Bromma (väster om Stockholm), Årsta, Vasastaden, Södermalm (Stockholm), Nacka (öster om Stockholm), Jordbro, Huddinge, Tumba (söder om Stockholm), Södertälje (söder om Stockholm), Bro och Sundbyberg (väster om Stockholm). Vilken är närmast för dig i Stockholm?

Mer om Stockholm: Stockholm är Sveriges huvudstad och har givetvis mycket mer än däck att erbjuda. Bäst är att söka på nätet efter den information man är ute efter, men några smultronställen kan ju inte vara fel: ta en båt ut till skärgården.. allra bäst är att paddla havskajak eller segla några dagar, och besöka en orörd ö någonstans. Besök Rosendals trädgårdar som ligger på djurgården och är en vacker trädgård och ett underbart café, besök Gröna lund – en härlig nöjespark, eller strosa i stan. Undvik gärna gamla stan.. för många turister. Prova istället södermalm eller vasastan som är levande stadsdelar.

När du skall köpa däck i Stockholm kan du välja på Internet eller på en fin däckverkstad..

  • Lägsta pris på Däck i Stockholm: Köp däck fälg, sommardäck eller vinterdäck på internet och få ett garanterat lågt pris – upp till 50% billigare beroende på vad du köper. Vi har infört lägsta-pris-garanti på däck i Stockholm, så hittar du samma produkt hos en icke-näthandlare får du mellanskilladen tillbaka. Billigare däck i Stockholm finns inte!
  • Enklaste däck i Stockholm: boka tid online för däckskifte, däckbyte, däckförvaring (förvaring däckhotell) montering, balansering, tvätt osv. Och betala allting på en gång!
  • Tryggaste däck i Stockholm: Bythjul tar ansvar för alltihopa från däck till tjänsterna för däck på din däckverkstad. Vi har nöjd-kund-garanti: blir du inte nöjd får du pengarna tillbaka!
  • Största urval för däck i Stockholm: Jämfört med däck i Stockholm på däckverkstad kan du se många fler sommardäck eller vinterdäck – större sortiment och urval.
  • Mest information om däck i Stockholm: Du kan läsa om däck, fälg och fälgar, se omdömen om vinterdäck och sommardäck.. läsa tester om alla däck.. allt för att du skall kunna köra säkrare med dina däck i Stockholm

Bythjul har över 100,000 nöjda kunder, vi har de snabbaste leveranserna på däck i Stockholm och vi har en kundservice i världsklass som alltid finns redo att hjälpa dig med dina frågor. Vi kan leverera däck i Stockholm till en däckverkstad dagen efter beställning, och om du är tidig ibland redan samma dag! I varje ort har vi valt ut den bästa däckverkstad som finns att tillgå, och oftast flera – och vi besöker alltid varje däckverkstad för att kvalitetssäkra deras leverans. Vi är den enda näthandlaren som låter dig boka din tid redan på internet. Du väljer produkt (oavsett om det är däck, fälg, fälgar, sommardäck eller vinterdäck), bokar tid och betalar för alltihop – allt på ett ställe! Bekvämare kan det inte bli!
Läs mer