Humany
Upp till 10% på däck i lager!

Verkstäder i Karlstad, låga priser

Vi har ett av Nordens största verkstadsnät med över 900 däckverkstäder, de är alltid redo att hjälpa dig med montering, balansering och byte av däck och fälgar. Vi kan skicka dina produkter till en däckverkstad och du behöver bara åka med din bil dit, så ordnar vår verkstadspartner resten. Fyll i ditt postnummer nedan för att ta reda på var din närmaste däckverkstad finns.

Hur det fungerar
Hitta lämpliga däck för din bil och betala för dem på vår webbplats.
Vi skickar produkterna till verkstaden du väljer (eller till ditt hem om du hellre ordnar detta själv).
Våra verkstadspartners kommer att se till att dina produkter blir monterade på din bil på nolltid!
Fråga någon som vet!

Vi finns här för att svara på alla dina frågor som du kan tänkas ha medan du handlar dina produkter. Vi ser fram emot ditt telefonsamtal eller mail.

Däck i Karlstad: vi har det bästa priset på däck!

Däck i Karlstad: Äntligen kan du spara upp till 50% på däck, fälg, fälgar, sommardäck och vinterdäck genom att köpa från bythjul och internet och du får dina däck skickade hem eller till en däckverkstad för montering, balansering, skifte, däckförvaring (däckhotell) och andra tjänster. Vi säljer däck från de kända märkesleverantörerna: Nokian däck, Hankook däck, Pirelli däck, Continental däck, Triangle, Duro, Nankang, Gislaved däck, Kumho däck, Dunlop däck, Goodyear däck osv. För däck i Karlstad – kom till oss!

I vår kedja finns många däckverkstad – en bit över två hundra – och vi har däckverkstad i Karlstad! I Karlstad finns vi på västra stranden på Traktorgatan (centralt i Karlstad), men vi finns även i orterna i närheten till Karlstad: du kan även åka till Kristinehamn (öster om Karlstad, Deje (norr om Karlstad), Grums (väster om Karlstad) samt såklart till andra orter utanför Karlstad – kika på kartan ovan och på orterna runt Karlstad om du är på väg ut ur Karlstad och vill ha dina däck levererade till annan däckverkstad än den i vi har i Karlstad. Däck i Karlstad och Bythjul är en bra kombination!

Mer om annat än däck i Karlstad: Karlstad är känt för många saker.. bland annat sport. I Karlstad finns ishockeylaget Färjestads BK som tagit hem åtta stycken SM guld i hockey de senaste trettio åren och är en av del allra rikaste klubben i landet. Vidare spelar man bandy i Karlstad och Boltic heter laget som varit i den absoluta toppen under många år. Även damlaget i Karlstad Västerstrands AIK har vunnit många SM guld – sex stycken! Om du besöker Karlstad kan du strosa runt i den vackra staden som ligger på deltat för Klarälvens mynning ut i Vänern. Fika på ett utecafé i Karlstad, ta en öl i Karlstad eller åk ut och bada i Vänern på någon av de många badplatserna runt Karlstad. I synnerhet på Sommaren är Karlstad en turiststad med många besökare både från Sverige och andra länder.

Tillbaka till däck i Karlstad.. tänk på..

* Däck i Karlstad och pris: Vi är en av de största däckhandlarna i Norden, och störst på internet.. så vi köper stora kvantiteter och kan därför hålla låga priser! Vi har också låga omkostnader vilket också hjälper till. Eftersom vi vet att vi har så låga priser vågar vi erbjuda dig en lägsta-pris-garanti: Om du hittar dina däck i Karlstad eller annanstans billigare hos någon däckverkstad eller däckkedja som inte är internethandlare, då får du tillbaka mellanskillnaden! För däck i Karlstad – kom till bythjul.com!

* Däck i Karlstad och enkelhet: du kan boka tid för däckbyte, däckskifte och alla andra däcktjänster direkt här på internet – vi är den enda näthandlaren som erbjuder den möjligheten! Dessutom kan du betala allt på nätet – du läser om däck, läser om däcktester, väljer däck, köper däck i Karlstad, betalar allt på en gång.. och du kan ta allt på avbetalning eller mot faktura! Enklare däck i Karlstad finns inte!

* Däck i Karlstad och trygghet: Det allra bästa är att bythjul tar hela ansvaret för däck, fälg, fälgar, sommardäck eller vinterdäck som du köpt av oss, men också för däckskifte, däckbyte, montering av däck, balansering av däck, tvätt av däck, förvaring av däck (däckförvaring, däckhotell) osv. Vi vet att du blir nöjd – därför vågar vi ge dig en nöjd-kund-garanti: om du inte blir nöjd får du pengarna tillbaka!

Bythjul har över 100,000 nöjda kunder, vi har de snabbaste leveranserna på däck i Karlstad och vi har en kundservice i världsklass som alltid finns redo att hjälpa dig med dina frågor. Vi kan leverera däck i Karlstad till en däckverkstad dagen efter beställning, och om du är tidig ibland redan samma dag! I varje ort har vi valt ut den bästa däckverkstad som finns att tillgå, och oftast flera – och vi besöker alltid varje däckverkstad för att kvalitetssäkra deras leverans.

Vi är den enda näthandlaren som låter dig boka din tid redan på internet. Du väljer produkt (oavsett om det är däck, fälg, fälgar, sommardäck eller vinterdäck), bokar tid och betalar för alltihop – allt på ett ställe! Bekvämare kan det inte bli!

Läs mer