Humany
5% på ALLA däck! Kod: DACK38

Verkstäder i Borås, låga priser

Vi har ett av Nordens största verkstadsnät med över 900 däckverkstäder, de är alltid redo att hjälpa dig med montering, balansering och byte av däck och fälgar. Vi kan skicka dina produkter till en däckverkstad och du behöver bara åka med din bil dit, så ordnar vår verkstadspartner resten. Fyll i ditt postnummer nedan för att ta reda på var din närmaste däckverkstad finns.

Hur det fungerar
Hitta lämpliga däck för din bil och betala för dem på vår webbplats.
Vi skickar produkterna till verkstaden du väljer (eller till ditt hem om du hellre ordnar detta själv).
Våra verkstadspartners kommer att se till att dina produkter blir monterade på din bil på nolltid!
Fråga någon som vet!

Vi finns här för att svara på alla dina frågor som du kan tänkas ha medan du handlar dina produkter. Vi ser fram emot ditt telefonsamtal eller mail.

Däck i Borås: Lägsta pris på däck fälg och fälgar!

Att hitta däck i Borås är inte så svårt, men att hitta billiga däck i Borås är en annan femma. Oavsett om det handlar om däck, fälg, fälgar, sommardäck eller vinterdäck har det varit en djungel vad gäller pris och urval. Hittils har man varit hänvisad till de stora däckkedjorna såsom Däckia i Borås, Vianor i Borås, Euromaster i Borås.. Dessa stora däckkedjor ägs av de stora däckproducenterna.. såsom Goodyear (däckia i Borås), Nokian (Vianor i Borås) och Michelin (Euromaster i Borås). Som konsument är det svårt att veta vilket däck man får, varför man skall köra på just detta däck och vilket pris som är bra. Kedjorna i Borås vill såklart sälja sina däckmärken, och därför blir urvalet mycket sämre. Om du istället köper – i borås - däck fälg fälgar sommardäck eller vinterdäck från Bythjul.com på internet kan du vara säker på att få ett mycket bättre urval! Vi säljer däck från alla de största tillverkarna såsom Nokian däck, Michelin däck, Continental däck, Pirelli däck, Gislaved däck, Goodyear däck, Dunlop däck samt billigare märken som Nankang däck, Duro däck samt Triangle däck.

Du kan vara säker på att det finns en däckverkstad i din absoluta närhet när du köper från Bythjul – vi har över 200 st. däckverkstad i vår kedja och i Borås finns det en däckverkstad på verkstadsgatan ute vid lundaskog (västa Borås), en däckverkstad på Grönbogatan (norra Borås) samt ytterligare en däckverkstad i Målsryd på Svenljungagatan (öster om Borås). Skulle du röra dig utanför Borås kan du åka till våran däckverkstad i Alingsås (norr om Borås), Mölndal (nordväst om Borås), Kungsbacka (väster om Borås), Jönköping (öster om Borås) och Värnamo (sydost om Borås)

Mer om annat än däck i Borås.. Borås ligger mellan Götet och Jönköping, och är en stor stad med över sextiotusen invånare. Borås är känt för textilier och postorder och kallas i folkmun textilstaden. Fortfarande på senare tid kommer många nya företag till i staden – Hobbex startade här på sextiotalet, NetonNet vid millenieskiftet och Gina Trikot har sitt huvudkontor där. Annars finns det många kända företag som har haft sin bas i Borås.. till exempel Rowells, Algots, Ellos, Halens och Josefssons. Det finns mycket annat fint att se i Borås. Man kan åka till Borås Arena, man kan besöka djurparken i Borås, det finns ett speciellt museum för Borås, en stadsteater och ett museum för textilindustrin.

Tillbaka till däck i Borås.. tänk på..

* Däck i Borås och pris: Ingen kan ha så stora inköp som en internethandlare som bythjul – eftersom vi har ett enda lager för hela Sverige gör vi väldigt stora inköp. Ingen kan ha så låga kostnader som en internethandlare som bythjul – vi har ingen dyr infrastruktur och ingen dyr organisation som skall kosta pengar. Lägsta priset till konsument på däck i Borås alltså!

* Däck i Borås och enkelhet: Hos oss kan du boka din tid på internet, du kan välja dina däck, du kan jämföra däck och du kan köpa däck + de tjänster du behöver på din valda däckverkstad (montering av däck, balansering av däck, tvätt av däck, förvaring av däck, skifte av däck). Du kan betala allt på en gång – oavsett om du väljer avbetalning, delbetalning, faktura eller kortbetalning av dina däck i Borås.

* Däck i Borås och trygghet: Det bästa av allt: bythjul.com tar hela ansvaret för dina däck i Borås, din montering och de tjänster du köpt – vi har säkrat kvaliteten på vår däckverkstad och vet att de kommer att göra ett bra jobb – därför vågar vi lova att du blir nöjd även för deras tjänster! Det gör ingen annan! För däck i Borås – kom till oss!

Bythjul har över 100,000 nöjda kunder, vi har de snabbaste leveranserna på däck i Borås och vi har en kundservice i världsklass som alltid finns redo att hjälpa dig med dina frågor. Vi kan leverera däck i Borås till en däckverkstad dagen efter beställning, och om du är tidig ibland redan samma dag! I varje ort har vi valt ut den bästa däckverkstad som finns att tillgå, och oftast flera – och vi besöker alltid varje däckverkstad för att kvalitetssäkra deras leverans.

Vi är den enda näthandlaren som låter dig boka din tid redan på internet. Du väljer produkt (oavsett om det är däck, fälg, fälgar, sommardäck eller vinterdäck), bokar tid och betalar för alltihop – allt på ett ställe! Bekvämare kan det inte bli!
Läs mer