Humany
Sista chansen att fynda under Black weekend!  |  Fri frakt vid köp av 4 vinterdäck från Continental

Verkstäder i Lund, låga priser

Vi har ett av Nordens största verkstadsnät med över 900 däckverkstäder, de är alltid redo att hjälpa dig med montering, balansering och byte av däck och fälgar. Vi kan skicka dina produkter till en däckverkstad och du behöver bara åka med din bil dit, så ordnar vår verkstadspartner resten. Fyll i ditt postnummer nedan för att ta reda på var din närmaste däckverkstad finns.

Hur det fungerar
Hitta lämpliga däck för din bil och betala för dem på vår webbplats.
Vi skickar produkterna till verkstaden du väljer (eller till ditt hem om du hellre ordnar detta själv).
Våra verkstadspartners kommer att se till att dina produkter blir monterade på din bil på nolltid!
Fråga någon som vet!

Vi finns här för att svara på alla dina frågor som du kan tänkas ha medan du handlar dina produkter. Vi ser fram emot ditt telefonsamtal eller mail.

Däck i Lund: Köp däck och fälgar på nätet.. Spara tusenlappar!

Nu har du googlat på däck i Lund – då söker du säkert däck, fälg, fälgar, vinterdäck eller sommardäck till din bil.. du vill byta dina gamla däck i Lund! Du har kommit rätt. Bythjul.com är Nordens allra största internethandel av däck och fälg, fälgar och sommardäck och vinterdäck. Vi finns på internet sedan 2002 och hos oss handlar du tryggt – vi har både lägsta prisgaranti och nöjd kund garanti för däck i Lund. För dina däck i Lund – jämför med Bythjul så att du är säker på att göra en bra affär! Vi säljer däck, fälg, fälgar, sommardäck och vinterdäck från de största och bästa tillverkarna.. Nokian Däck, Continental Däck, Pirelli däck, Michelin däck, kumho däck, hankook däck, Gislaved däck, osv och vi har även Lågprismärken som Nankang, Duro osv. För däck i Lund – kom till oss!

Bythjul har alltid en däckverkstad nära dig för däck i Lund – vår kedja med över 200 st finns spridd över landet. I Lund finns vi på väster, och vi söker ytterligare däckverkstad i östra Lund och i Norra Lund. Vidare har vi fem däckverkstäder i Malmö, och vi finns i Eslöv (norr om Lund), Höör (öster om Lund), Lomma (väster om Lund), Helsingborg (norr om Lund) osv.

Mer om staden.. tja du kanske har studerat här eftersom det är en av de största universitetsstäderna.. ätit glass på det berömda gamla fiket Lundagård.. köpt böcker på Gleerups bokhandel eller strosat på Mårtenstorget? Kanske gick du i gymnasiet på spyken eller Katte.. kanske du kom från landet och pendlade.. tex Veberöd, Dalby eller Genarp? Oavsett vad är du välkommen till bythjul för dina däck i Lund!

* Däck i Lund vs kedjorna.. De stora kedjorna finns givetvis i Lund.. men problemet är att de alla ägs av olika stora tillverkare. Så ägs Däckia i Lund av Goodyear (även om de sålt det mesta finns alla avtal kvar), Vianor i Lund ägs av Nokian, Euromaster i Lund ägs av Michelin.. det betyder att de alltid vill sälja sina egna däck och du som kund får ett sämre pris!

* Däck i Lun d vs. Internet.. Om du köper dina däck i Lund via internet och låter en lokal däckverkstad i Lund montera, balansera och skifta dina däck får du ett mycket bättre pris! Vår däckverkstad i Lund är dessutom en certifierad verkstad, och därför kan du boka tid för däckbyte i Lund på internet, och du kan betala allt (inklusive tjänterna) via faktura eller delbetalning, och bythjul tar ansvar för hela alltihop! Så oavsett om du söker sommardäck eller vinterdäck, däck fälg eller fälgar i Lund är det bythjul som gäller!

Bythjul har över 100,000 nöjda kunder, vi har de snabbaste leveranserna på däck i Lund och vi har en kundservice i världsklass som alltid finns redo att hjälpa dig med dina frågor. Vi kan leverera däck i Lund till en däckverkstad dagen efter beställning, och om du är tidig ibland redan samma dag! I varje ort har vi valt ut den bästa däckverkstad som finns att tillgå, och oftast flera – och vi besöker alltid varje däckverkstad för att kvalitetssäkra deras leverans.

Vi är den enda näthandlaren som låter dig boka din tid redan på internet. Du väljer produkt (oavsett om det är däck, fälg, fälgar, sommardäck eller vinterdäck), bokar tid och betalar för alltihop – allt på ett ställe! Bekvämare kan det inte bli!
Läs mer