Humany
Upp till 10% på däck i lager!

Bli affiliate

Varför välja Bythjul?

Försäljningen av däck & fälgar på Internet ökar för varje år och Bythjul är en av nordens största aktörer som alltid strävar efter att bli bättre och större genom olika kampanjer och unika erbjudanden till sina kunder.

Vi har en stor, bred målgrupp och gynsamma ersättningsmodeller som snabbt genererar enkla pengar. Vi har snygga, attraktiva annonser som passar de flesta siter.

Hur fungerar det?

Har du en blogg eller hemsida kan du enkelt tjäna pengar genom att annonsera på sidan, en så kallad Win-Win situation. Om du inte redan är ansluten till Adtractions affiliatenätverk behöver du göra det innan du ansöker om att samarbeta med oss. När vi godkänt er som affiliate kan ni enkelt hämta annonser och textlänkar till er sida och börja generera försäljning. Ni får sedan ersättning enligt den aktuella ersättningsmodellen.

Ersättningsmodell: För varje lagd order hos oss får ni ersättning beroende på vad för slags produkt kunden köpt. Vi har olika ersättningsnivåer beroende på om det är däck eller kompletta hjul (däck & fälg).


Registrera dig här!

Läs mer